Hvad man skal kigge efter før du køber en vindmølle Palm Tree

February 5

Hvad man skal kigge efter før du køber en vindmølle Palm Tree

Vindmølle palme eller Trachycarpus fortunei, er hårdfør i USDA zoner 8-11. Det kan i sidste ende nå højder mellem 20 og 40 fod. Vindmølle palms er karakteriseret ved en tyk krone af stjerne-formet blade vokser på toppen af en enkelt kuffert. Disse palms er plantet som accent træer i nærheden af terrasser, swimmingpools eller indgange.

Rødder

Købe en vindmølle palme med en sund og robust rodsystem. Træer med sund, etablerede rodsystem kan modstå transplantation chok lettere end træer med syge eller små rodsystemer. Omhyggeligt tip håndfladen på sin side og skub rodklump ud af potten. Hvis et spind af hvide, buttet rødder er synlige er rodsystemet en sund én. De kan lider root rot, hvis rødder er brun eller sort og grødet. Hvis ingen rødder er synlige, og træet har ikke været for nylig transplanteres til en ny pulje, kan det indikere en uge rodsystem.

Kuffert

Stammen er en anden vigtig del af en vindmølle palm. Det skal være robust og lige til at være i stand til at støtte den tunge krone af blade på toppen. Vælg vindmølle palms med tykke robust kufferter Look til kufferter uden skader som spalter, revner eller nedskæringer. Beskadigede kufferter kan have problemer transporterer næringsstoffer fra rødderne til løv.

Løv

Bemærk farven på windmill palms løv. Det bør være en sund dyb grøn. Se efter gule eller brune tips, gule blade, hængende visne løv og brune eller sorte pletter. Disse kan være tegn på næringsmangel eller mere alvorlige sygdomme som dødbringende gulfarvning, leaf spot eller falsk sjofelheder. Kig efter hvide skæl, fine stropper eller pulverformige voksagtig steder som disse er tegn på insekt skadedyrsangreb skala, mider eller mealy fejl.

Helhedsindtryk

Observere den overordnede form og udseende af træet. Er crown i andelen med bredden og højden af stammen. Stammen bør være voksende lige uden snoninger og kurver. Vælg vindmølle palms med en tyk, sund krone af blade. Formen af individuelle fronds bør være håndformede og stjerne-formet. Den overordnede form af træ og summen af dens dele skal være æstetisk tiltalende.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com