Hvordan skal man behandle med Garage rod

June 23

Hvordan skal man behandle med Garage rod

Garager er multi-funktionelle. Ikke længere er de simpelthen lukket parkeringspladser. De tjener også som lagerrum, rec værelser og endda ekstra soveværelser i visse tilfælde. Hvis din garage har mistet funktionalitet du forestiller dig eller ikke sættes til den bedst mulige udnyttelse, skal du fjerne din tidsplan for en dag eller to til at behandle spørgsmålet om garage rod.

Instruktioner

•Plan din tilsigtede resultat. Tag tid til at se organiserede garage layouts online eller af dem, der hører til venner og bekendte. Få en idé om, hvad du ønsker at gemme i din garage og hvordan du ønsker at distribuere indholdet, så du ved, hvilke værktøjer og opbevaring forsyninger skal du.

•Hent opbevaring leverer som du ikke allerede har. Indarbejde hylder, kroge, pind bestyrelser og opbevaring bøtter i din organisatoriske planer.

•Vælg en dag når du har ingen andre planer, og tømme indholdet af din garage til din indkørsel. Tillad tilstrækkelig tid til dette trin, således at du ikke er tvunget til at forlade din garage indholdet natten, ubeskyttet fra vejr eller tyveri. Drage fordel af, at din garage er nu Tom at rense den. Installere reoler, pind bestyrelser og kroge.

•Sort indholdet af din garage i fire kategorier: holde, donere, genbruge og kassér. Returnere "holde" varer til deres nyligt udpegede områder i garagen. Arrangere for pluk op af donerede varer, og kassér og genanvende alle de andre elementer.

•Consider købe eller bygge et skur. Hvis dine ejendele forstyrre funktionaliteten af din garage, kan du overveje at gemme dem et andet sted. Hvis din garage er en single-bil garage og du har ingen andre opbevaring i dit hus, kan det være tid til at oprette en ny opbevaring placering i baghaven i form af et fritstående struktur. Skur kits er tilgængelige på isenkræmmere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com