Sådan Care for Sempervivum tectorum

February 5

Sådan Care for Sempervivum tectorum

Sempervivum tectorum, også kaldet høne og kyllinger, houseleeks eller tag hus porrer, er en lavtvoksende stedsegrønne saftige med rød, sølv, grøn eller blå-grønne blade. Fra Latin, "Semper" betyder altid og "vivum" betyder liv. Sempervivum er faktisk en plante, der synes at leve evigt. "Hønen," en enkelt roset, producerer små rosetter, omtales som "chicks." Kyllinger surround høne i en stram dannelse. Hver roset blomster kun én gang og derefter dør.

Instruktioner

•Plant Sempervivum tectorum udenfor i sol til halvskygge. Disse enheder er perfekt til rock haver eller sandede banker. En fremragende vækstmedium for Sempervivum består af 1/3 jord, 1/3 pimpsten og 1/3 sand. Den vigtigste faktor med denne saftige er dræning. Jorden skal være veldrænet at forhindre root rot.

•Sæt rosetter 10 til 12 inches fra hinanden at levne plads til kyllinger til at vokse. Vand når du plante eller omplante en Sempervivum tectorum, så ikke vand igen fem til syv dage.

•Udskift rosetter efter de blomst, som de vil gøre i omkring tre år. Anlægget vil sende op en stilk og producere lilla til rødlig-pink blomster, som regel i midsommer. Når den har blomstret, vil rosetten dø. I naturen, ville dette i sidste ende resultere i en 12-18 tommers ring af levende Sempervivum tectorum omkring en cirkel af død rosetter. For at undgå dette, skal du grave ud rosetter, når de dør. Plante en ny roset i rummet, eller vente på baby planter til at udfylde pladsen.

•Kapacitet Sempervivum tectorum sjældent--Husk, det er en sukkulent, en ørken anlæg. Sempervivum tectorum vil vokse på sin egen som lange, så du undgår overwatering og overfertilizing (befrugte med en kvalitet cactus gødning i det tidlige forår). Planten er hårdfør i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 3 til 8.

•Prevent crown rot og svampen Endophyllum rust ved ikke overwatering.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com