Sådan fjerner hårdt-vand indskud fra Formica bordplader

February 5

Formica er en slidstærk og ridsefri laminat produkt bruges på mange bordplader. Vær forsigtig, når rengøring Formica med visse rengøringsmidler. Slibende og høj-alkaliske rengøringsmidler kan potentielt skade laminat overflader. Hårdt vand pletter er nogle af de hårdeste former at fjerne fra en bordplade uanset typen overflade. Med lidt tålmodighed og omhu er at fjerne hårdt-vand indskud fra din Formica bordplade muligt med et par husholdningskemikalier.

Instruktioner

•Mix en pasta løsning af bagepulver og vand i en lille kop. Kun tilsæt vand nok til bagepulver at give mulighed for en lille "soupy" konsistens.

•Applicer pasta til de hård-vand indskud. Tillad bagepulver løsning at suge ind i køkkenbordet og løfte indlån i flere minutter. Ikke gnide pasta til køkkenbordet, som bagepulver fungerer som et slibemiddel, der kan ridse overfladen.

•Rengør off bagning soda pasta helt med vand og en blød bomuldsklud. Tørre overfladen grundigt med en ren bomuldsklud. For at reducere sandsynligheden for hårdt vand pletter tilbagevendende, anvende en kvalitet laminat renere med voks beskyttelse efter produktets instruktioner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com