Sådan Stop kommode koblinger fra flydende

June 23

Kommode fremstiller en bred vifte af koblinger for vand, spildevand og industrielle rør. Virksomheden, som billethajer sig selv som "en af verdens førende leverandører af innovative, pålidelige og billige udstyr og tjenester til mission-kritiske applikationer i globale energiinfrastruktur", gør nummererede koblinger, der varierer i diameter fra mindre end 1 tommer til mere end 400 inches. Et problem med koblinger er, at over tid, kan de forværres og Skift-- eller "flyde"--som kan forårsage lækage på rør forbindelser. Der er flere måder at nærme sig dette problem.

Instruktioner

•Stram kobling med en passende størrelse skruenøgle til at se, hvis en strammere kobling eliminerer enhver lækage. Ligeledes, Undersøg om stramning vil stoppe kobling fra flydende.

•Installer en eller flere klemmer på kobling til at stramme det endnu mere. Hvis lækagen stammer fra en bestemt side af koblingen, kan du muligvis klemme lige denne side for at forhindre flydende. Ellers skal du kan klemme to modsatte sider, eller endda alle fire. Du skal bruge pakninger eller fugemasse som en del af fastspænding.

•Installer en stop ring på én eller begge ender af kobling som en yderligere foranstaltning til at forhindre flydende. Denne type af ring er designet til at glide over røret og holde koblingen glider den ene eller den anden.

Tips & advarsler

  • Sørg for du bruger klemmer og ringe, der er bedømt på en passende styrke for rørsystem du reparerer.
  • Følg altid korrekte sikkerhedsprocedurer, når du arbejder med industrielle rørledninger eller andre industrielt udstyr.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com