Værktøjer til slibning Weed kuttere

February 5

Når din weed cutter er skarp, tager det ingen tid at pløje igennem en bevoksning af græs, du ønsker at slippe af med. Når ukrudt cutter bliver kedelig, længden af akkord tager længere tid, og det er mere vanskeligt. Flere nyttige værktøjer vil hjælpe dig med skarphed weed kuttere. Med ny teknologi indføres dagligt, er skarphed weed klinger let. Det tager ikke meget for at opretholde en skarp kant. Med ordentlig pleje og brug forbliver weed klinger skarpe, at give års vedligeholdelsesfri skik.

Sandpapir

En af de mest oversete retsmidler for slibning weed skære knive er sandpapir. De fleste weed skæring vinger har en vis mængde af rust, der er fremtrædende og skal fjernes for at give en ren overflade for slibning af overfladen, skæring af andre midler. Sandpapir kommer i et stort udvalg af gryn (grader af grovhed), der vil fjerne alle overflade rust på knive. Weed skære knive, der har en alvorlig mængde af grubetæring, på grund af overdreven rust og forkert pleje, bør erstattes.

Skarphed sten

Denne lidt primitive midler skarphed weed skære knive er stadig eksisterer i dag. Selv om tidskrævende, producerer brugen af en skarphed sten en jævn og konsekvent klinge overflade, der varer i måneder. Mange typer og størrelser af skarphed sten er tilgængelige. Hver har en møllesten overflade, der anbefales til en bred vifte af værktøjer. For en stor ukrudt æder, men er brugen af en skarphed sten ikke anbefales.

Bench Grinders

En bænk slibemaskinen er et alsidigt værktøj, der findes sandsynligvis i din garage. Styling af denne to-hjulet universal maskine giver mulighed for skarphed af små weed klinger med lethed og en grad af præcision og færdigheder. Med en slibende hjulet til den ene side og en de-burring hjul til den anden er bænk slibemaskinen et aktiv, der vil supplere ethvert værktøj samling. Skal du altid bære øjenbeskyttelse, når du bruger denne maskine. Bænk grinder hjulene dreje på en høj hastighed; muligheden for alvorlig skade er fremtrædende, når du ikke følger standard og anbefalede procedurer.

Roterende hjul

Den roterende hjul er en slibende disc, der passer til alle 3/8-½-tommer batteridrevne eller elektriske boremaskiner. Denne disk er tilgængelig i forskellige gryn til slibning af forskellige overflader. Det er en hurtig måde til midlertidigt producerer en skarp kant på ukrudt skære knive. Præcision og nøjagtighed af skarphed en vinge med et roterende hjul er lidt uforudsigelig og bør bruges som en midlertidig metode skarphed weed skære knive. Forsigtighed tilrådes, når ved hjælp af denne metode som manglende skarphed langs klinge kanter er muligt og kan resultere i permanente skader blade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com