Hvordan at slippe af med vand biller i en Baquacil pulje

February 5

Hvordan at slippe af med vand biller i en Baquacil pulje

En Baquacil swimmingpool er en swimmingpool, der er behandlet med klorfri iltningsmiddel Baquacil, som er blidere på øjne og hud af svømmere end klor. Men hverken Baquacil eller klor vil dræbe eller endda afholde en række af vandlevende insekter, der kan angribe en swimmingpool. Mens disse bugs og biller ikke er skadelige for kæledyr, afgrøder, haveplanter eller ejendom, de færreste ønsker at dele en pool med svømning insekter, og nogle af dem kan give dig en smertefuld bid.

Instruktioner

•Brug nok algaecide at sikre nulvækst alger, som mange små vand bugs spiser alger og større predaceous bugs---såsom den gigantiske vand Bille---feed på sådanne fejl. Hvis en algaecide effektivt forhindrer vand bugs i at lægge æg i din pool. Baquacil iltningsmiddel indeholder ikke en algaecide, men virksomheden tilbyder en linje af algedræbende, som du kan føje til din pool som et supplement.

•Gem din pool er dækket når den ikke er i brug, hvis det er muligt. De fleste pool covers er vanskelige at bruge, men hvis du har et udtrækkeligt cover til din swimmingpool, forlade poolen dækket når du ikke bruger det til at forhindre angreb.

•Drej off udendørs lys i nærheden af swimmingpoolen når du ikke bruger poolen. Projektører monteret over eller nær en swimmingpool kan tiltrække gigantiske vand biller, som kan flyve ganske godt og har tendens til at gøre så for det meste om natten. Når trukket ind i din værftet af projektørlys, kan vand Bille beslutte at bosætte sig i din pool, så ikke tiltrække dem i første omgang.

•Drej off neddykket pool lys når du ikke bruger din pool. Under pool-lys kan tilføje en attraktiv indirekte belysning til din værftet om natten, men enhver vand Bille flyver over din værftet kan se lyset og komme tættere på undersøge.

•Anvend en pool hulske til at fjerne enhver vand bugs eller biller kan du se. Gigantiske vand biller kan dykke, men de er store nok til at spotte nemt når man står på den side af poolen. Mindre vand bugs kan være mindre indlysende, men de fleste bruger meget af deres tid på eller i nærheden af overfladen. Undgå at berøre fjernes bugs og biller; nogle af deres bid er så smertefuld som et bistik. Sørg for at dræbe alle bugs eller biller du stamme fra vandet, eller de kan vende tilbage. Nogle er meget gode til at spille død. Knuse dem er de mest effektive midler til at dræbe dem---bare gøre ikke dette barfodet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com