Hvad kan bruges til at fratage voks af flisegulve?

February 6

Hvad kan bruges til at fratage voks af flisegulve?

Vokses gulv har en færdig ser skinne og voks giver et lag af beskyttelse, så gulvet bliver lettere at rense og beskytte den underliggende flise. Men voks bygger over tid som yderligere frakker er anvendt, og denne oprustning til sidst fælder snavs, bliver misfarvet og vises ujævne. Når dette sker, bliver det nødvendigt at fratage voks fra gulvet til at starte på en frisk. Der er flere metoder, der kan træffes for at fratage voks.

Kommercielle voks Stripper

En af de mest enkle muligheder er at købe en koncentreret voks stripping løsning på et hjem forbedring butik. Disse produkter, blandet med vand, er spredt på gulvet med en moppe, arbejdede indtil voks begynder at blødgør og derefter mopped. De er meget effektive, men de involverede kemikalier er ganske stærk, og de dikterer, at arbejdsområdet være godt ventileret. Disse produkter er koncentreret, men dyrt.

Hjemmelavet løsning

For en billigere løsning kan en blanding af 1 kop Tøjvask vaskemiddel, 1/2 kop ammoniak og 1 gallon vand bruges til at fratage flise gulv voks. Dampe fra ammoniak kan være meget stærk, så sørg for at der er tilstrækkelig ventilation i rummet, når du bruger denne løsning. Arbejde løsningen ind i voks med en stiv krat pensel. Bedste resultater er opnået ved at arbejde i et lille afsnit ad gangen. Skrub indtil der ikke længere er modstand på børster og glans er gået fra del af gulvet. På dette punkt voks bliver løs og kan være mopped med rent vand. Denne løsning er billigere og mindre kaustisk, men det kræver mere manuel arbejdskraft.

Frekvens

Uanset produktets valgt, kræver stripping voks fra et gulv brug af visse kemikalier. Disse kemikalier er ikke særlig blidt, så de bør anvendes på gulvet sjældent, normalt ikke mere end én gang om året.

Forsigtighed for ansøgning

Kommercielle løsninger anvendes og fjernes med en moppe, så de har tendens til at have mindre af en chance for at huden eksponering. Den hjemmelavede løsning kræver en pensel ansøgning, som øger chancen for den løsning, at kontakte hud. I begge programmer skal passende beskyttelsesudstyr bæres, herunder lange handsker, øjenbeskyttelse og en multi-purpose respirator at holde fra at indånde dampe i, selv når området er godt ventileret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com