Hvordan man laver en Boysenberry espalier

September 28

Hvordan man laver en Boysenberry espalier

Boysenbær er fælles frugter anvendt i konserves og kager. Frugterne vokser på vidtløftige bramble stokke, ligner brombær eller hindbær planter. Til at indeholde en voksende boysenberry plante, skal du angive et espalier. En boysenberry espalier tilskynder Stokke til at vokse opad i stedet for langs jorden. Dette holder frugten fra jorden for at forhindre rot, og forhindrer også stammer fra rode og sprede planten ud over sine grænser.

Instruktioner

•Dig en post hul i hver ende af boysenberry patch. Hvis hullerne er mere end 20 fod fra hinanden, grave et ekstra hul i midten af patch til en tredje post. Gør hullerne 2 fødder dyb.

•Sink en 7 fods stykke af post i hver ende post hul. Installere post seler ifølge producentens instruktioner, som varierer med brand. Hvis du havde brug for midterposten, synke en 6-fods, 2 af 2 drue spil ind i hul og installere en ekstra tandbøjle.

•Tie et stykke 9-gauge ledning til den første ende post, 24 tommer fra jorden. Brug en korte pistol til at hæfte wiren på plads. Køre wiren omkring midterposten, hvis det er relevant, og derefter hæfte det til den langt indlæg.

•Køre den en anden ledning 18 inches over først og en tredje 18 inches over der. Sikre hver ledning til stillinger med hæfteklammer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com