Hvordan man ser efter jordbær planter

February 6

Saftige, sødme af en vin-modne jordbær fra din egen have kan ikke sammenligne med smagen af store-købte jordbær, som ofte plukkes grøn. Du kan vokse en plante i en container eller på en lejlighed balkon eller dyrke en hel gardenful. Vidende hvor hen til kigge efter dine jordbær planter vil sikre at du får den bedste smag og mest bountiful afgrøde muligt.

Instruktioner

•Forbered din jord. Jordbær planter producere den bedste i de første fem år i de fleste steder. Starte dem ud i en sandet lerjord med kompost blandet. Denne type af jord vil give god dræning for dine jordbær planter.

•Wait indtil den sidste frost har bestået før plantning dine jordbær planter. Plantning for tidligt risici chance for at dræbe planterne, hvis temperaturerne bliver for koldt. Planter i et område, der modtager fuld sol.

•Kapacitet ofte under varmt vejr magi og produktion i perioden frugt omkring 2 til 3 inches per uge (Se Tips sektion for hvordan man kan måle mængden af vand). På den anden side kan overwatering eller forlader planter i stillestående vand forårsage root rot.

•Weed regelmæssigt omkring dine jordbær planter. Hvis ukrudtet har en chance for at overhale planterne, kan det medføre en faldende jordbærhøsten i kommende år.

•Fertilize bare en gang efter høst. Dette vil feed anlægget for at sikre en god afgrøde det følgende år. Bruge en velafbalanceret blanding, som 10-10-10 i forholdet 1 kop pr. 10-fods række. En afbalanceret gødning indeholder lige dele af de tre mest almindelige næringsstoffer---kvælstof, fosfor og kalium.

Tips & advarsler

  • Din jord er også claylike, hvis du flok det i hånden og det gør clods, der ikke bryde fra hinanden let. Køb gartnerens sand fra din lokale Planteskole eller havecenter til at blande i jorden for at få en sandet lerjord. For at måle hvor meget vand kommer ind på din have, sted en kop kaffe kan eller anden beholder i midten af dine planter mens sprinkler er vanding dem. Tid, vanding, og når der er 2 til 3 inches af vand i dåsen, du vil vide hvor lang tid for at forlade sprinkler på næste gang.
  • Klorose (jernmangel) almindeligt resultater hvis du kingsize jordbær planter. Det er karakteriseret ved små, gule blade vækst og/eller brun blad kanter med lilla toning. Reducere vanding.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com