Gør et afkast på en Furnace & Central Air huset køligere?

February 6

Gør et afkast på en Furnace & Central Air huset køligere?

Central køling og opvarmning i dit hjem er et lukket kredsløb designet til at recirkulere, ikke ventilere. Mens den kanalsystem, der formidler afkølet og opvarmet luft overalt i dit hjem kan synes at være en enkelt layout, er det faktisk to separate systemer. Udbuddet kanaler leverer kold luft fra klimaanlægget eller varm luft fra ovnen til levende rum. Returnerer udgør anden anden halvdelen af systemet. Forbundet med dedikeret ventilationskanaler i hvert værelse eller en central tilbagevenden gitter i et fælles område som en entre, udføre returnerer den vitale funktion af cirkulerende luft tilbage til air handleren skal afkøles eller opvarmes igen. Uden ordentlig tilbage funktion, værelserne er vanskelige at køle eller varme og luft bliver forslidt. Indvendig komfort, energieffektivitet og indendørs luftkvalitet kan lide.

Holder sig Neutral

En tilstand af neutrale lufttryk i et rum er den optimale tilstand til køling. Indre af et hjem indeholder en begrænset mængde luft. Udbuddet kanaler distribuere luft ind i rum under overtryk på en hastighed og volumen bestemmes af produktionen af blæser i luften handleren, dimensionering af udbuddet kanalsystem og andre faktorer i forbindelse med at kanalen layout. Luften er trukket ud af værelserne i returnerer og rundsendt tilbage til luft handler på lidt undertryk lavet af blæser suge. I et typisk beboelsesområde system overbringe returnerer omkring 400 kubikfod per minut af luft tilbage til luften handleren. Når udbuddet tilstrømning og returluft volumen er korrekt afbalancerede, en tilstand af neutrale lufttryk i rummet resultater, og køling optimeres.

Opretholdelse af Balance

Pres ubalancer som følge af defekte returnerer mindske køleeffekten. Fordi afkast er negativt pres, lækager i en retur kanalen pull udeluft ind i systemet, som regel fra en kvist eller krybekælder, hvor afkastet er typisk dirigeres. Denne ekstra luftmængde ubalancer system, tilvejebringelse af ligevægt af værelse pres fra neutral til positive. Et rum under positive lufttryk lækager afkølet, konditioneret luft ud af huset gennem hver knæk og hul i strukturen. Komfortniveau i lokalet falder som kølig luft er skubbet ud og temperaturen stiger. Utility omkostninger også øge som airconditionanlægget kører længere "på" cykler at opfylde termostat indstillinger.

Det er luftfugtigheden, også

Reduktion af fugt er en anden grund køligt afhænger ordentlig recirkulation af afkastet. Udvinding fugt fra indvendig luft er en vigtig funktion på central aircondition. Tør luft køler mere effektivt. Fugtige luft, omvendt, holder mere varme end tør luft, og fugtigt værelser føle varmere. Indvendige vanddamp stammer fra husholdningernes aktiviteter, herunder madlavning, badning og blot menneskelige respiration. Hvis afkast ikke er tilstrækkelig til at cirkulere husstand luft tilbage til luften handleren hvor luftfugtigheden er kondenseret af fordamperfladen, vanddamp vil hurtigt ophobes i levende rum, og køling vil lide.

Sulter For luft

Ordentlig returluft flow er i fare i boliger hvor, i stedet for dedikeret tilbagevenden ventilationskanaler i hvert værelse, en enkelt central tilbagevenden serverer flere værelser. Når som helst dør til et værelse med en levering outlet, men ingen tilbage vent er lukket, er air stien fra levering udluftning i rum til den centrale tilbagevenden blokeret. Dette blokerer Recirkulering af luft og sulter air handleren af passende luftmængde, resulterer i reducerede luftstrøm til andre værelser og påvirker cool komfort overalt i hele huset.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com