Hvordan man kan skære et Bud fra blomstrende planter

February 7

Hvordan man kan skære et Bud fra blomstrende planter

Det kan virke mod hensigten at beskære ud blomsterknopper uden at tillade dem at blomstre på en blomstrende plante. Selv om målet med voksende en blomsterplante er at nyde rigeligt blomster på planten, hvis du ønsker at spare plante energi og omdirigere energien til at producere en stærkere plante, kan du gøre dette ved at skære et bud ud en blomsterplante før bud blomster. Anlægget vil reagere ved at omdirigere sin energi til yderligere vækst.

Instruktioner

•Vurdere sundhed og vitalitet af blomstrende plante og Bemærk hvordan mange knopper du se på anlægget. Hvis anlægget er lige begyndt at vokse og blomstre, eller hvis du Beskæftigelsesmaterialer et nyt anlæg, kan du kun se én lone bud på anlægget. I denne situation, vil at fjerne opløbet hjælpe planten omdirigere sin energi til yderligere knopper.

•Anbring sakse på en node uden underordnede værdier under opløbet. En node uden underordnede er krydset, hvor to eller flere blade vokser ud fra en stilk. Skær stilken på et blad node at aktivere plante til at vokse yderligere laterale stilke fra noden blad.

•Fortsæt fjerne lone blomsterknopper, der vises på et nyt anlæg, indtil anlægget bliver stor nok til at opretholde voldsom blomstrende. Når planten viser rigelige løv, lateral busket vækst og mange knopper, kan du antage, at det er tilstrækkelig stor og stærk nok til at understøtte blomstrende. Så længe du klippe knopper ud på bladnoder, du vil tilskynde busket laterale vækst og planten skal blive stor og stærk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com