Typer af kokospalmen

June 24

Typer af kokospalmen

Coconut palm giver en tropestemning til enhver landskab. Det er den mest omfattende dyrket palm i verden. Kokosnødder er frugt produceret af dette træ, som er en vigtig kommerciel afgrøde i mange tropiske lande. Der er flere sorter af kokospalmer vokset i USA og rundt om i verden.

Jamaicanske Tall

Den jamaicanske tall er også kendt som de nordatlantiske høje. Dette coconut palm har en stor, buet trunk. Jamaicanske høje kokospalmer vokse hurtigt og energisk i sandet jord, ofte nå højder på 85 fødder. Denne type af kokospalmen bærer normalt frugt inden 5 år efter plantning. En moden jamaicanske høje palme producerer hvert år op til 300 kokosnødder. Udvikling af kokosnødder fra blomstrende knopper til stiklinger tager ca 1 år. Ifølge University of Florida, kan jamaicanske høje kokospalmer udvikle sygdomme, der truer sundhed af træet og dets frugter. Dødbringende gulfarvning er tilknyttet dræber tusindvis af palmer og er mest almindelige i høje palmer i Florida. Bud rot er en anden sygdom findes i ethvert område at kokos palmer er vokset. Bud rot er mest almindelige i områder med dårlig jord dræning. Denne Kokospalmen kan modstå kraftig vind på grund af sin rod struktur og er tørkeresistente.

Malayan dværg

Malayan dværg coconut palm er almindeligt plantet i Florida fordi det er resistent over for mange ødelæggende sygdomme, såsom dødbringende gulning. Dette coconut palm er mindre end den jamaicanske høj og har en smal, lige stamme. Denne palm overstiger ikke 30 til 40 fod høje. Umodne frugter og bladstilkene af Malayan dværg Kokospalmen kan vokse i guld, grøn, rød og gul. Træer bære ofte frugt inden 3 år efter plantning med nødder indeholder lidt kød men søde vand.

MayPan

En populær hybrid palm er MayPan eller MaPan, som blev dyrket på grund af sin modstand mod dødbringende gulning. University of Florida, at MayPan palm er kun lidt mindre modstandsdygtige over for den dødelige sygdom end de jamaicanske høje. MayPan er en kontrolleret hybrid tværs mellem Stillehavet høje og den gule Malaya dværg. Trunk størrelse for denne palme er mellemstor og der er en lille skål i bunden. MayPan vil ikke nå højder af den jamaicanske tall og det er lidt mere følsomme over for tørke og salt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com