Metal faldende værktøjer

February 7

Metal faldende værktøjer

Faldende metal hjælper du fjerne skønhedsfejl som revner og buler fra din metal stykke. Dette er især nyttigt, hvis du har en bule i kroppen af dit køretøj eller rustfrit stål apparat. Du har brug for de rigtige værktøjer til tilstrækkeligt skrumpe og forme din metal arbejdsemnet. Altid tage forholdsregler, når arbejdet med flammer, herunder iført en beskyttende ansigtsmaske, handsker og lange ærmer og bukser.

Fakkel

Hvis du arbejder på en mindre del af metal, bruge en svejsning fakkel. Dette værktøj kører på enten propangas eller oxy-acetylen, som er en type af luft fakkel. Du kan justere flamme på faklen afhængigt af hvor varmt du vil metal at få. Når det er varmt nok, form det, og derefter springet i det vand eller gnide en fugtig klud eller svamp mod metal. Hvis du arbejder med store stykker af metal, brug tænger og åben ild. Du skal imidlertid holde flammen varmt nok til at opvarme metallet, og du har brug for et stort arbejdsområde.

Hammer

Når du varme op din metal, bruge en faldende hammer, som hjælper hurtigt skrumpe metal. Denne hammer har enten to runde hoveder eller en runde hoved og et pluk på bagsiden. Som du strejke metal med hoved, metal kontrakter, og du holde slående metal, indtil det har den rigtige størrelse. Brug dette værktøj sammen med dollies og skeer.

Skeer/Dollies

En ske har en brede, flade hoved, og du placerer denne hovedet over det metal, du er slående med hammeren. Det giver dig en flad, stabil overflade at arbejde med. Traller har normalt forskellige former, lige fra aflange til firkant til rund. Dolly sidder bag metal, og det hjælper dig med at forme metal, som du er slående det. For eksempel kan du bruge dollies til at omforme buler i bilen.

Disc

En faldende disk er en cirkulær, metal disk, der ture hurtigt. Du placerer denne disc op mod metal, og metal bliver varm på grund af friktion mellem værktøjet og metallets overflade. Dette værktøj fungerer godt for efterbehandling arbejde eller for arbejde med meget små buler eller mangler. Du har brug for en vinkelsliber til at bruge disken. En vinkelsliber er et håndholdt kraft-værktøj med en roterende pad, og det har normalt to håndtag til at hjælpe dig med at kontrollere bevægelsen af disken. Våd ned overfladen af metallet, når du er færdig faldende det med faldende disken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com