Hvordan man krog op en Sprinkler hoved

February 8

Koble op sprinklere er sidst og måske den enkleste del af installere en græsplæne sprinklersystem. De fleste af de kommercielt tilgængelige hoveder er udskiftelige, så du kan vælge og blande en bred vifte af sprøjter, så alle dele af din plæne er jævnt vandes. Ved hjælp af et par grundlæggende værktøjer, kan du nemt tilslutte sprinklerhoveder til risers dig selv og spare op på penge ellers givet til en professionel.

Instruktioner

•Se til skitse af vandingsanlæg til afgøre vedhæftet fil til at forbinde hovedet til de vigtigste linje. For nye sprinkleranlæg er disse punkter riser tees tilsluttet sprinkler linje. Hvis du installerer et hoved til et eksisterende underjordiske sprinkleranlæg, markere jorden på den ønskede placering med pulveriseret kridt eller et flag. Grave en 8-tommer dyb og bred grøft over punkt til at deltage i røret til det eksisterende system.

•Sæt riser tee over det forudbestemte punkt på linjen kunstvanding. Twist riser til gevind forretningen i urets indtil sikker. For ikke-threaded outlet punkter langs linjen, gælde et tyndt lag primer til rør og afløb og tørres. Sprede PVC cement til de indre hjørner af den mandlige kobling, kanten af røret og stikkontakten. Deltag koblingen til røret og røret til outlet til at fuldføre forsamlingen. Tillad cement til tørre.

•Klippe en længde af tråd forsegle tape og vind det omkring slutningen af et udvidelseskort at forhindre lækager.

•Hold riser tee med én hånd og opstaldning af sprinkler hovedet med den anden. Læg hovedet på tee og drej den med uret for at slutte sig til dem sammen. Bestem på forhånd hvilken side du vil hoved til ansigt så du placere det i overensstemmelse hermed når dreje den. Undgå at vride hovedet for hårdt eller det vil knæk. Ideelt set bør toppen af hovedet falde lidt nedenfor eller flugter med den omgivende jord.

•Drej på vandforsyning til at kontrollere retning af vandet og dets radius. Hvis det er nødvendigt, slå justeringsskrue med uret for at mindske radiussen, eller mod uret for at øge den. For de fleste hoveder er denne skrue typisk placeret over åbningen af sprøjten. Men henvise til brugervejledning for beliggenheden direkte afhængigt af hovedet, du bruger.

•Back fyld hullet omkring sprinkler hovedet indtil niveau med den omgivende jord. Forlade den sprinkler hoved udækket så den er synlig gennem overfladen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com