Planter med lilla & grønne blade

February 8

Planter med lilla & grønne blade

Din værftet og haven er typisk de første seværdigheder dine besøgende Se og er afgørende elementer i curbside appellere. En hævdvundne måde at gøre din værftet invitere er gennem byger af farve, tilføjer visuelle interesse for dine udendørs rum. En pop af lilla kan supplere grønne i din værftet. Planter med lilla og grønne blade er overraskende fælles.

Vandrende jøde

En række af de fælles stueplante opkaldt vandrende jøde, Tradescantia zebrina (også kendt som Zebrina pendula eller Tradescantia pendula) er en temmelig næppe plante. Bladene er lang og bred med striber af mørk lilla, lys og mørk grøn. Det er hjemmehørende i troperne af Amerika og dermed foretrækker masser af sollys til at opretholde den mørke lilla, men kræver høj luftfugtighed eller masser af vand. Det er nemt at plante fordi det rødder selv i vand; planterne lag over hinanden og trives. Den vokser hurtigt og godt med regelmæssig vanding og gødskning.

Lilla salvie

Den tricolored Salvia officinalis går også navne fælles eller kulinariske sage. Lilla sage som en favorit urt i italienske og franske retter. Stærk aroma og smag er givet ud af de blade, som er grønne foret med svag hvid og pink eller lilla infusioner. Denne woody urten vokser som en bush at nå frem til omkring 18 inches høj, der topper i foråret og sommeren med lys lilla, spidse blomster. Det foretrækker direkte sollys med fugtig men godt afdrypning jord. Lilla sage tiltrækker sommerfugle fra forår gennem fall.

Lilla springvand bøg

Anlægget er kendt af de videnskabelige navn Fagus sylvatica, med de almindelige navne europæiske eller lilla springvand bøg. Dette træ er løvfældende, hvilket betyder, at det vil give dig en byge af lilla i foråret og lilla-grønne blade gennem sommeren, kun at tabe bladene i en blis af gul til mørk orange i efteråret. For virkelig at få disse lyse lilla blade, behov lilla springvand bøg fuld sol i USDA hårdførhed zoner 4 til 7. Det gør godt i delvis skygge, stadig nå op til 30 fod høj, men præsenterer lysere blade farver hele året.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com