Sådan Rengør Toilet lækager på tæppe med Lysol

February 9

Sådan Rengør Toilet lækager på tæppe med Lysol

Det eneste ting værre end et toilet lækage er en, der opstår på gulvtæppe, snarere end fliser eller vinyl. Fugt tilbage i gulvtæppet forårsager potentielt skimmel, mens bakterier i toilet vand kan forårsage alvorlig sygdom, såsom salmonella eller E coli. Financielle produkter bruges til at desinficere overflader, dræbe bakterier. Før du desinficere selv, bør du tørre og rense tæppet. Lejlighedsvis, kræver tæpper professionel rengøring eller udskiftning.

Instruktioner

•Fjern alle faste materialer fra tæppe med papirhåndklæder og kassér.

•Tag overskydende vand med en shop-vac eller DUP det med tørre håndklæder. Vand tilbage i gulvtæppet og pad forårsager skimmel og meldug vækst, som er så skadelig som bakterier, der findes i toilet vand.

•Mix 1/4 kop mildt rengøringsmiddel med 1 kop varmt vand. Brug et piskeris eller mixer til at slå det indtil stiv toppe form. Gnid skum på gulvtæppet med en stiv børste, ved hjælp af en cirkulær bevægelse.

•Blot skum med en ren klud og anvende en lille mængde af vand for at fjerne eventuelle overskydende sæbeskum. DUP igen. Kontroller, at sæben er helt fjernet fordi enhver resterende sæberester vil tiltrække snavs, forårsager yderligere farvning.

•Spray areal med desinfektion af Lysol spray eller fortynde koncentreret opløsning ifølge pakke retninger og anvender nok af blandingen til våd gulvtæppet. Vent 10 minutter, ifølge Lysols hjemmeside, at tillade løsning til at dræbe eventuelle bakterier i tæppet. Skyl som tidligere instrueret.

•Træk tilbage løber fra væggen og lade det helt luft ud. Køre en fan eller åbne et vindue for at øge ventilation. Lå tæppe tilbage i sin faste plads kun efter pad og tæppe er helt tørre.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com