Hvordan man dyrker brogede hortensia i North Carolina

February 9

Hvordan man dyrker brogede hortensia i North Carolina

North Carolina består af US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6 til 8. En plante, der gør godt i dette område er den brogede hortensia (Hydrangea macrophylla "Variegata"), som vokser i USDA zoner 6 til 9. Hortensia nå højder på 6 fod og feature lyse pink og lilla brogede blomstrer. Brogede hortensiaer er træagtige planter og vokser bedst i forestlike betingelser.

Instruktioner

•Forbered jord til udplantning hortensia. Bjergområder i den vestlige del af staten har typisk mere sure jord gunstige for brogede hortensia vækst. Tilføje humus til jorden for at øge syreindhold niveau og lerjord i områder som sydlige Piemonte, som har tungere lerjord, og kystområder, der er for det meste sand. Indarbejde humus grundigt med skovl til at oprette en lerede og veldrænet seng til udplantning.

•Kapacitet nyplantede hortensiaer så at jorden er fugtig for mindst det første år, til at sikre, at anlægget vil modtage tilstrækkelige fugt for rodvækst. Vand jorden indtil den er fugtig, men ikke mætte. Medmindre der er passende nedbør til at gøre arbejdet for dig, vand anlægget en gang om ugen. Hvis dit område oplever ekstremt varme forhold, vand to gange om ugen.

•Lightly sveske brogede hortensia, efter det er færdig med blomstrende for at vedligeholde formen af anlægget. Brug grensakse, til at fjerne dødt materiale og fjerne grene, der rækker ud over den naturlige form af busk.

•Applicer en syre-rige gødning i det tidlige forår til at fremme stærke vækst og bloom produktion. En langsom frigivelse gødning kan også bruges; dog vil en syre-rige gødning hjælpe med at opretholde niveauet surhedsgraden i jorden som hortensia tørster.

Tips & advarsler

  • Vælg en placering, der modtager delvise solen til udplantning en brogede hortensia.
  • Placeringen bør modtage en god blanding af sol og skygge, fordi for meget skygge kan resultere i formindsket bloom produktion. Beskære anden vegetation i området, der kunne forstyrre plantevækst.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com