Sådan gendannes træbearbejdning hånd fly

February 9

En god kvalitet træ hånd flyet kan være dyrt, men der er ingen grund til flyet ikke skal vare et helt liv og blive videregivet til den næste generation af woodsmiths i en familie. Træsektoren kan ikke har gode resultater med deres træ fly af to grunde; bladet er ikke skarpe eller værktøjet er ude af justering. Lære at genskabe, skærpe og justere et træ hånd fly kan eliminere frustrationen for at have en træ gulvafslibning fly, som ikke virker.

Instruktioner

•Løsn niveau cylinderskruen og frigivelse cap lås, derefter tag håndtaget cap, cap jern og blade og sæt dem til side. Løsn og fjern frøen stilleskruer og adskille dem fra eneste af flyet. Skru håndtag fra kroppen. Rene hver del individuelt ved hjælp af en messing børste dyppet i mineralske spiritus.

•Tape en længde af smergel papir til en glat, flad arbejde overflade, såsom en glasplade eller så tabel. Vedhæfte håndtagene og frøen til at kroppen af flyet, og skub sål langs emery papir, anvende jævnt tryk at holde eneste flade. Fortsætte lappemaskiner sålen indtil metal på bunden overfladen er ensartet lyse og rene, hvilket viser, at eneste niveau. Tjek den eneste til at sikre det opholder sig firkantet regelmæssigt.

•Kontrollér, bunden og siderne af flyet 's eneste er nøjagtig 90 grader til hinanden. Hold træ flyet i én hånd, butt en kombination pladsen mod bunden og den ene side af eneste. Gentag for anden siden. Overfladerne skal være firkantet på begge sider. Hvis ikke, fortsætte skvulper sål og sider.

•Anvend en kombination pladsen til at afgøre, om forkant af flyet er firkantet til siderne. Hvis det ikke er, firkantet forkant på en bænk kværn, og sørg for at justere den mølle værktøj resten 90 grader til hjulet. Hvis du ikke ejer en bænk grinder, vil et bælte sander arbejde. Installere en 100-grus bælte, montere værktøj op og ned i en bevoksning eller vice og sikre bevoksning eller vice til en arbejdsflade. Tænd sander og holde den skrå side af bladet på bælte i en passende vinkel.

•Anbring cap jern i top ansigtet af blad så vingen udvider omkring 1/16 tommer efter afslutningen af fælles landbrugspolitik jern. Stramme jern cylinderskruen. Sted klinge forsamling, herunder blade, cap jern og niveauet cap, i position på frøen. Skellet mellem den forreste kant af bladet og forreste del af munden bør være omkring 1/32 til 1/16 tommer. Hvis hullet er for bred eller smal, Fjern blade samling og løsne både frøen stilleskruer omkring 1/4 omgang. Justere frøen justeringsskrue for at indstille den korrekte hul. Spænd stilleskruerne og flytte klingen forsamling på frøen.

•Hold træ hånd flyet op og ned og flytte den laterale justering niveau indtil skæret er parallel til sålen og centreret i munden. Drej dybde-af-cut justeringsknap, så bladet stikker fra munden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com