Løvfældende eller semi-stedsegrønne buske anvendes i Florida som udendørs landskab planter

February 9

Løvfældende eller semi-stedsegrønne buske anvendes i Florida som udendørs landskab planter

Løvfældende og semi-stedsegrønne buske anvendes til landskabspleje i Florida behøver ikke at være specielt vinteren hardy, men varmen, fugtighed og salt ocean spray kan være problematisk for mange typer af buske. Disse faktorer skal overvejes, når landskabspleje, især langs kysten. Delta Blush crape myrtle er en løvfældende busk, der dyrkes med succes i Florida klima.

Amerikansk Beautyberry

Amerikansk beautyberry (Callicarpa americana) er en løvfældende busk, der vokser naturligt i Florida og er almindeligt anvendt i landskabspleje der. Det er moderat tolerante over for saltvand spray og hårdfør i USDA hårdførhed zoner 6 til 10. Dette er en stor busk, der vokser til mellem 6 og 8 fod høj og bred. Bladene er 6-8 inches lang med en medium grøn eller gullig-grøn farve og et fint tandet kant. Klynger af små lilla-farvede blomster form langs grene på bladaksler, begynder i foråret og fortsætter gennem det meste af sommeren. I efteråret de bittesmå blomster er erstattet med klaser af 1/4-inch lyse metallisk udseende magenta og violet bær. Denne busk vokser godt i de fleste typer af jord, så længe det har god dræning. Det er meget tolerante over for tørke. En solrig beliggenhed vil tilskynde til bedste frugtproduktion, men det kan også plantes i delvis skygge.

Butterfly Bush

Butterfly bush (Buddleia davidii) er semi-stedsegrønne i Florida på grund af de milde vintre. Disse buske er almindeligt anvendt i Florida, men er ikke tolerant over for saltvand spray og bør ikke anvendes til shoreline landskabspleje. Sommerfugl buske er hårdfør i USDA hårdførhed zoner 5-10. Dette er en temmelig stor busk, der vokser til mellem 6 og 12 fod høj og 4 til 15 fod bred med en grædende vækst vane. Løvet er grå-grøn med lange smalle blade måle fra 6 til 10 inches. Det begynder blomstrer i slutningen af foråret og fortsætter hele sommeren indtil første frost, producerer 8 - til 24-tommer lange stængler dækket af bittesmå blomster, der tiltrækker sommerfugle og kolibrier. De kan blive plantet i fuld sol eller delvis skygge og ikke er særlig omkring jordtyper. De foretrækker et tørt sted. De vil ikke vokse, hvor jorden bliver våd.

Knock Out roser

Knock Out roser (Rosa Radrazz) er løvfældende buske anvendes i Florida landskabspleje. Denne sort er modstandsdygtige over for de blackspot svampesygdom, der kan vanskeliggøre voksende rosenbuske i områder med høj luftfugtighed. De er ikke særligt tolerante over for saltvand spray, og bør ikke anvendes langs kysten. Disse buske er vinter hårdfør i USDA plantning zoner 4 gennem 9 og blomstrer hele året i zone 8B og nedenfor. Knock Out rose buske vokser til en højde af 4 fødder og bredde af 3 fødder. 3 1/2-inch diameter blomstrer har en enkelt række af kronblade og er lyse kirsebær rød. Den mørke lilla-grønne blade vender Bourgogne i efteråret. Knock Out roser foretrækker et sted, der modtager mindst 8 timer af sollys hver dag, men vil også trives og blomstre med så lidt som 3 timer pr. dag. De gør bedst i let sur lerede jord med gennemsnitlig fugt men tørke tolerant når etableret.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com