Encore Mandarin & mandarin træer

February 10

Encore Mandarin & mandarin træer

Et kors af kongen og Willow Leaf appelsiner, Encore er en sen producent med talrige frø men sød smag, der er perfekt til saft, marmelade og gelé. Encore (Citrus reticulata) tangerine er medlem af gruppen mandarin. Encore tangeriner og mandariner er ikke to separate træer, men en enkelt række citrus. Udendørs, vokser Encore bedst i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 8-11.

Beskrivelse

Encore er træer relativt små, fra 10 til 25 fod høj, med en bred og åben krone, der kan vokse bredere end træet er høj. Næsten alle dele af træet er duftende, udsender en lækre citrus duft fra blomsterne og bladene samt frugt. De stedsegrønne blade er mørkegrøn og blank, danner en iøjnefaldende kulisse for de cremet hvide blomster, der vises i slutningen af foråret, og gullig-orange frugt, der vises senere. Fordi frugterne er saftige og let at skræl, er Encore tangeriner perfekt for at spise ude af hånden. Encore producerer talrige frugter etårige og færre på suppleant år. Forlade frugten på træet indtil fuldt moden, som kan være så sent som i August eller September, afhængigt af klimaet i dit område.

Dyrkning

Plante Encore tangeriner i fuld sol i sur jord - pH niveau af 6.0 til 7,5 er bedst. Encore vil vokse i delvis sol, men kan ikke producere så meget frugt. Planterne nyde fugt, men som at stå i vand, så vælger ikke et websted, der har god jord dræning. Lerede eller sandet jord er bedst, men Encore kan vokse i lavere kvalitet jord hvis du gøde træet regelmæssigt. Encore er lidt tørke-tolerante, men hvis Nedbøren er knappe i mere end et par dage, vand træer til en dybde af flere inches. Hvis du vokser Encore i containere, bruge en flydende gødning passende til frugtbærende træer og følge etiketten retninger at være sikker på får træet den korrekte gødning frekvens og sats. For i jorden beplantninger, sprede gødning rundt i bunden af træet og vand det ned i jorden.

Problemer

Encore lider af nogle problemer. Leafhoppers kan angribe svage træer og foder på løvet, og root rot kan indstille hvis træet modtager for meget fugt. Encore træer på toppen af sundhed modstå skadedyr og sygdomme og inddrive hurtigere, hvis de udsættes for problemer. Encore kan lejlighedsvis lide angreb fra spider mider og andre sugende insekter. Snegle og snegle kan spise de blomster og frugter. Brug en kraftig spray fra haveslangen at banke disse skadedyr fra træet og Gentag hvert par dage. Hvis det er nødvendigt at fjerne genstridige skadedyr, anvende gartneri olie eller insekticid sæbe før blomsterne vises.

Bruger

Mens Encore trives udendørs i sin hårdførhed zone, er træet en god kandidat til container vokser i køligere klimaer, hvor det kan overvintre inde i hjemmet. Container-vokset Encore træer giver farve og interesse samt skygge til dæk, terrasser og i poolen. Du kan beskære Encore for størrelse og form og vokse det indendørs fuld tid som en stueplante, også. Træet har færre og kortere torne end de fleste andre sorter, så det er lettere at håndtere. Plante Encore træer 15 fod fra hinanden for et attraktivt, frugtbare Pyrenæisk eller skærm, eller gruppere to eller tre træer ikke tættere end 18 inches fra hinanden for en stor skærm af farve og at maksimere duften.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com