Sådan laver du dine egne børn i fritiden skilte & Cut Outs

February 10

At lade dine børn tid til at spille udendørs er en vigtig rolle i deres udviklingsmæssige færdigheder. Der er dog frygt forældre har, der kan få dem til at begrænse mængden af tid, deres barn bruger udenfor. En af grundene er chauffører, der hastighed gennem kvarterer forsømme at mærke, hvis et barn kan blive på eller i nærheden af gaden. Anmeldende disse drivere, der er børn på play kan reducere dit barns risiko.

Instruktioner

At gøre tegnet

•Paint krydsfiner en lyse farver som gul, orange eller røde, så det vil være let bemærket. Male træ spil sort eller brun. Tillad 2 til 3 timer tørretid.

•Come op med et slogan, der vil fange chaufførens opmærksomhed. "Langsom op så vores børn kan vokse op," "Børn på Play", og "Advarsel: børn Crossing" er et par eksempler på slogans du kan bruge. Male sloganet for dine valg på krydsfiner med sort maling. Tillad 2 til 3 timer tørretid.

•Brug din hammer og søm, tillægger bagsiden af krydsfiner bålet. Sørg for, at det er robust.

Respektive til dine naboer til at få tilladelse til at placere tegn i deres værfter. Hvis dit nabolag har et husejere associering, skal du bede om deres tilladelse til at placere tegnene.

•Brug din hammer, drev de stakes i græsset indtil fast udlignet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com