Hvornår skal man rense en træ-brændende pejs

June 26

Hvornår skal man rense en træ-brændende pejs

Hver pejs ejer har bemærket sort sod oprustning på pejs vægge og tilbehør. Mens sod er en naturlig konsekvens af at bruge en pejs, kan vælger at forsømme det være en reel fejl. Sod kan indeholde giftige kemikalier og kan øge risikoen for et hus brand. For at undgå problemer, er det bedst at have pejse kontrolleres og rengøres mindst en gang om året, og for at fjerne overskydende aske som det ophobes.

Hvornår skal man rense aske

Aske tilovers fra tidligere brande kan undertiden være grimme, men de hjælper næste ilden brænde. Aske holde pejs varme fra flygter af isolerende området omkring brænde. Hvis aske er tilladt at bygge for meget, men det kan blive en fare for sikkerheden. Fjern overskydende aske når når frem til en dybde på mere end 2-3 inches. Hvis pejsen har en rist, rense asken, før de når bunden af risten.

Hvordan til at rense aske

Overhold nogle enkle sikkerhedsforanstaltninger, når shoveling aske ud af en pejs. Aske fra brande når som helst i sidste par dage kan stadig indeholde ulmende gløder--rense ikke dem ud, indtil du er sikker på de er kolde. Bruge specialiserede metal pejs værktøjer til at fjerne aske. Fjerne aldrig aske med hænderne eller med interimistiske værktøjer eller skovle--skjulte gløder kan brænde dig og det er ofte svært at holde aske fra at spilde. SCOOP ud af asken langsomt at undgå at sprede dem i luften. Forlade en tomme eller deromkring af aske satset på siderne af pejs til at hjælpe med isolering.

Rengøring af pejs og rist

Sod akkumulerer pejs risten og andirons over tid. Det er vigtigt at rense denne sod for at undgå ophobning af creosot, en potentielt skadeligt tar stof. Ren pejs vægge og tilbehør gange en sæson. Rengøringsassistenter lavet med trinatriumphosphat er den mest effektive til at fjerne sod. Husk at rense asken før starten på pejs vægge. Brug ikke slibende rengøringsmidler til køkkener eller badeværelser – de kan forlade en brandfarlig rest.

Rengøring skorstene

Skorstene ophobes også bygge-ups af sod og creosot. Dette kan være meget farligt, hvis efterlades uden opsyn--fører til potentielle skorsten blokering eller brand. Skorstenen brande kan være meget skadeligt og kan hurtigt sprede sig til andre dele af huset. National Fire Protection Association anbefaler at have skorstene inspiceret mindst én gang om året, normalt mod begyndelsen af fyringssæsonen. Inspektion vil afgøre hvorvidt skorsten system skal renses. Skorstenen sikkerhed Institute of America anbefaler rengøring når skorstenen vægge har 1/8 tomme af snavsede oprustning på dem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com