Hvad er de bedste stedsegrønne buske i Orlando, Florida?

February 11

Hvad er de bedste stedsegrønne buske i Orlando, Florida?

Central Florida er hjemsted for en række stedsegrønne buske, der holder tingene ser grønne i højden af vinteren turistsæsonen og gennem de lange varme somre. Orlando, det mest udviklede område i central Florida, er en anlagte paradis af året rundt blomstrende buske og træer. Nogle af de mest farverige og duftende findes overalt, fra baggård pool terrasser til hotel indgange til byens offentlige bygninger og parker.

Gardenias

Gardenias er stedsegrønne buske berømte for deres intenst duftende hvide blomster, der skiller sig ud midt i mørkt grønne skinnende blade. Blomsterne er klippet med to eller tre blade knyttet og flød i en flad skål med vand som en hjemmelavet, parfumeret centerpiece. Nogle mennesker plante buske under et vindue så blomstens duft vil vift indendørs, men busken der oftest dyrkes i en solrig plet i haven eller langs et hegn. Et par gardenia kultivarer kan nå 8 fod høj; den korteste top ud på 2 fødder. Gardenias som sure jord og en god ugentlig iblødsætning. Deadheading brugt blomster vil øge blomstrer. I en usædvanlig vinter kuldeperiode, skal planterne beskyttes mod frost.

Sydlige indiske Azalea

Azalea er fælles buske i Florida, og en cubanske indfødt, den sydlige indiske Azalea, blomsterne er imponerende i februar og marts. Blomstrer på azalea er kraftigt farvede pink, rød, lavendel og white. Orlando Sentinel siger, at de mørke grønne blade af planten vokser kraftigt året rundt i området, så det er en pålidelig grundpille i Orlando landskabspleje. Anlægget foretrækker filtrerede solen men vil tolerere fuld sol og korte perioder med tørke. Det skal kun ugentlige vanding og er temmelig hårdfør men kræver sur jordbund og sårbar over for et par af skadedyr. Azalea skal trimning hver tre til fire år. De er ofte plantet mod foundation på siden af huset, der får nogle skygge, især ved middagstid.

Oleander

Oleander buske er allestedsnærværende i Florida, herunder Orlando-området. Busket, stedsegrønne busk vil vokse fra 6 til 12 fod høje eller højere og er som regel beskåret passer til landskabspleje. Nerier er så omstridt en plante som de er fælles. De producerer en masse meget lyse og meget duftende blomster hele sommeren og falde. Farverne er tropiske: laks, gul, pinks og fuschias, rød, lilla, lilla, kobber og hvid. De har ikke noget problem, tilpasning til tørke, vind, salt og sumpede jordbund eller fuld sol. Planterne skal kun én kompostering hvert forår og vanding hvis nedbøren går under en tomme om ugen. De trives med meget lav vedligeholdelse. Nerier, dog er giftige for mennesker og dyr og deres sap kan forårsage hudirritationer. Ellers, de er en næsten perfekt central Florida busk og deres giftige ry har ikke påvirket deres plads i landskabet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com