Viburnum Awabuki skadedyr & sygdomme

February 11

Viburnum Awabuki skadedyr & sygdomme

Viburnum awabuki træer vokse op til 15 til 20 fod i højde med en 15 til 20 fod spredes. Disse prydplanter er karakteriseret ved takkede blade, duftende hvide blomster og runde røde bær, der bliver sort, når den er moden. Dyrket mest til skærme og hække, er Viburnum awabuki modtagelig for skadedyr og sygdomme.

Chili Thrips

Chili thrips er små insekter, der lever af Viburnum awabuki ved piercing og sutte på plantedele over overfladen af jorden. Symptomerne på en chili thrip angreb er forvrænget blade, dvælende ar fra fodring, blomst, bud og frugt misfarvning. En tunge angreb kan forårsage blade til at rulle opad, vende skørt og falde i størrelse. Chili thrip kontrol omfatter rotation af afgrøder, at fjerne ukrudt og anvendelsen af insekticider.

Bladlus

De lille, soft-karrosseri insekter, der æder stængler og blade af Viburnum awabuki kaldes bladlus eller plante lus. Disse skadedyr fjerne saft fra anlægget, forårsager deforme blade, curling blade og skud at udtørre og dø. Ofte, falder de angrebne blade fra planterne. Et simpelt middel mod bladlus er at bruge en højtryks haveslange til at vaske bladlus kolonier fra planterne. Kemiske management ved hjælp af insekticider kan også bruges til at styre bladlus.

Bakteriel Leaf Spot og blad forpester

Kantede formet, vand gennemblødt og syge områder på bladene af Viburnum awabuki er symptomerne på bakteriel leaf spot, også kaldet blad forpester. Bladene kan også vises skinnende på grund af bakteriel celler fundet på overfladen af bladene. Tidligt i sæsonen, kan blive skæmmet inficerede blade. Hvis betingelsen er alvorlige, kan samlede skud dø. Om vinteren, kan bakterier leve i inficerede knopper og kviste. Med ankomsten af cool og våde forhold i foråret bliver at bakterier aktiv. Hvis du vil reducere infektion, fjerne alle af det plantemateriale, der er syge og Beskær for at tilskynde luften cirkulere rundt om planten og tørre grene og blade.

Meldug

Det er enkelt at diagnosticere meldug på Viburnum awabuki, da der vil være en støvet hvid meldug på forskellige dele af planten. Meldug kan være til stede på stilke, blade, blomster og knopper. Små, sorte svampe steder kan vises på de mugne områder af anlægget senere på sæsonen. Meldug trives, når nætterne er kølige og dagene er varme. Denne sygdom er mest udbredt, hvor planter er overfyldt med dårlige luftcirkulation i skyggefulde steder. For at undgå meldug, bør planter være plantet i tilstrækkelig sollys, beskæres og passende afstand for at tilskynde til cirkulation af luft.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com