Sådan Unclog et landskab afløbsrør

February 12

Sådan Unclog et landskab afløbsrør

Værftet afløb beskytte din værftet fra oversvømmelser når der er kraftig regn. Korrekt installeret fransk afløb vil reducere erosion i din yard med kanalisere vand væk fra huset, også forhindre foundation skader. Et tilstoppet afløb linje i gården kan forårsage vand at sikkerhedskopiere ud af røret, oversvømmelser områder og muligvis dræbe planter og græs. Regelmæssigt vil rengøring rester fra afløbsrør og fjerne træsko fra indersiden af røret forhindre dette i at ske.

Instruktioner

•Tag på et par af handsker og fjerne alle rester fra slutningen af afløbet. Træk eventuelle høje ukrudt og blade, der kan tilstoppe afløbet.

•Rake væk enhver græs eller blade tilstopning slutningen af afløbet.

•Sæt en slange i afløbet og slå vand på fuld kraft. Dette vil bryde op eventuelle løse rester, der kan tilstopning i afløbssystemet. Bruge magt sprøjten udlæg på din slange, hvis du har en.

•Sæt en snegl, også kaldet en dræning slange, i slutningen af afløbsrør indtil du føler det tryk mod tilstoppe. Drej for enden af slangen til at rotere det gennem de tilstoppede rod. Bring det tilbage ud når du føler det bryde gennem tilstoppe og Indsæt det igen for at sikre du har fuldt brudt op tilstoppe.

Tips & advarsler

  • Bruge en magt snegl, hvis den regelmæssige snegl ikke er i orden. En magt snegl løber ud af stikkontakten i hjemmet, og roterer som det går gennem afløbet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com