Blomster til at plante i sommeren til efteråret

February 12

Blomster til at plante i sommeren til efteråret

I højden af sommeren---når udendørs haven er sprængfyldt med blomstrer---spekulerer mange gartner på, om der er en måde at holde farven på displayet gennem køligere dage og nætter i efteråret. Heldigvis, nogle af de mest farverige falde blomster kan plantes i varmen sommer. En blanding af enårige og flerårige planter, disse hårdføre bloomers bevise at falde farve er ikke bare om drejning af bladene.

Aster

Asters er daisylike stauder, der viser blå, lilla, rød, Rosa eller hvide blomster i sommeren og efteråret---selv om den blå sort er den mest udbredte. Disse let at vedligeholde planter har brug for en solrig beliggenhed og veldrænet jord. Skære planten tilbage i forsommeren tilskynder mere kompakt vækst og eftersæson blomstring. Med mere end 250 varianter, varierer i højden fra 1 til 6 fod, er du sikker på at finde en aster til lysere din falde haven. Asters kan plantes enhver tid i løbet af vækstsæsonen.

Krysantemum

Krysantemum, eller mums, kan dyrkes som stauder, men er ofte plantet som enårige. De vokser bedst i fuld sol med veldrænet jord og producere klumper af pink, rød, lilla, gul, guld, bronze eller hvide blomster i sommeren og efteråret. Mums kan flyttes i fuldt flor, en praktisk funktion til gartneren, der kan flytte blomster overalt til en pop af efteråret farve. Hyppige klemme bagsiden af blomsterne i vækstsæsonen holder planterne kompakt. Med ca. 20 sorter at vælge imellem, er det nemt at finde den perfekte mor for din have paletten.

Impatiens

De mest almindelige årlige sengetøj plante i Amerika, impatiens kan plantes fra foråret gennem sommeren for pålidelig blomstring indtil først falder frost. Disse lavtvoksende blomster er ideelle til grænser og vokser bedst på skyggefulde eller delvis skygge betingelser i fugtig, veldrænet jord. Fås i en regnbue af farver---herunder pink, rose, rød, lilla, lilla, orange, hvid og bicolor---disse let-pleje planter kræver ingen befrugtning eller deadheading.

Sedum

Sedum er en hårdfør, flerårige blomster, der trives i fuld sol med veldrænet jord. Blomsterhoveder broccoli-formet sidde på toppen af kødfulde blade og spire lysegrøn i midsommer. Blomsterne slå gradvist pink, rød eller hvid i sensommeren---blomstrer hele vejen indtil den første frost. Populære sorter er Stenurt og Autumn glæde.

Yarrow

Yarrow er en duftende flerårig plante kendt for sin flad top klynger af små hvide, Rosa, røde eller gule blomster, der sidder på toppen af fernlike løv. Dette anlæg kan lide fuld sol, og afhængigt af sorten, der vokser fra 1 til 5 fødder. Yarrow producerer farverige blomstrer alle sommer ind tidligt falde.

Coreopsis

Coreopsis er stort set vedligeholdelsesfri stauder, der trives i dårlig jord med lidt vand. Denne slægtning med sunflower sports lyse gule blomster fra forår gennem fall. Sorter vokser fra 6 inches til 3 fod høj og har tendens til at sprede sig hurtigt. At fjerne brugt blomster forlænger bloom tid.

Coneflowers

Ligesom coreopsis, coneflowers er ikke kræsne om deres omgivelser. Disse stauder vokser bedst i sol til halvskygge i gennemsnitlige jord med moderat vand. Rudbeckia sort viser gul blomster hele sommeren igennem efteråret og vokser fra 4 til 6 fod høje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com