Slags Jade planter

February 13

Slags Jade planter

Jade planter har en bonsai Se til dem og kan ligne miniature træer på grund af deres brune, robust kufferter. Jade planter er et klogt valg til begyndelsen gartnere, da de vokser godt i de varme, tørre luft i de fleste hjem. De vokser bedst med mindst fire timer af direkte sollys hver dag, og kræver fugtig jord under de aktive vækstsæsoner i foråret og sommeren. Om vinteren vil de tolerere tør jord mellem vandingerne.

Sølv eller blå fugl

Crassula arborescens er det videnskabelige navn for anlægget sølv eller blå fugl jade. Bladene er blålig-grå med røde kanter. Blomsterne er lyserøde i farven og vokse i kompakt, afrundede hoveder. Denne sort vokser godt i USDA plante hårdførhed Zone 9 gennem Zone 11.

Jade træ

Crassula ovata er den mest almindelige type af jade plante, ifølge webstedet Clemson Cooperative forlængelse. Blomsterne er hvide og vokser i en stjerne form. De brune kufferter er robust og ligne træstammer. Jade træet kan nå en højde og bredde 6 fod af 3 fødder, hvis der dyrkes udendørs.

Kobber Jade

Den kobber jade er også kendt som «Bronze skønhed.» Det har kobber-farvede blade og ganske langsomt voksende. Denne type af jade er perfekt til et lille område.

Rød Jade

Når de udsættes for lys eller fuld sollys, har rød jade plante eller 'California rød Tip' rød-farvet bladrande.

Golden Jade

Den gyldne jade er en af de større enheder. Denne plantens blade slå en guld farve omkring kanterne, når det er placeret, hvor det får lyse eller fuld sollys.

Tricolor Jade

Den tricolor jade har attraktive pink og hvide blomster. Cremet hvid og Rosa striber gør de spidse blade usædvanligt udseende. Det kaldes ofte den brogede jade.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com