Metoder til børnehave podning

June 27

Metoder til børnehave podning

Podning er en metode til ukønnet formering af planter, hvilket generelt betyder, at producere andre planter uden brug af frø. Havearbejde eksperter bruger en række forskellige metoder for formerings- og podning planter. De fleste metoder er artsspecifik, hvilket gør opgaven lidt skræmmende for nye gartner. Podning, eller andre metoder såsom spirende, er almindeligt anvendt af planteskoler, men du kan også anvende disse teknikker i hjemmet hvis du har nogle erfaringer, tålmodighed og interesse.

Bark transplantat

Metoden bark graft om podning anvendes primært til blomstrende træer eller frugt producerer træer. Bark podning bruges ofte til en mindre scion (udsnit af træ eller busk, der er til at blive podet til de vigtigste træ), som i snit er lavet lige inde det yderste lag af bark, som om at skrælle bark fra stilken. Scion er gled ind i barken klap og sikret mod stilk med en wire pin så beskyttet med voks til at forsegle alle udsatte områder.

Splejse transplantat

Gartnere bruger splice podning til join planter, der strikker sammen nemt. For at splejse graft, du skære scion og de vigtigste rod dæmme op på 45-graders vinkler og slutte sig til dem så de afskårne områder er flush mod hinanden. Derefter binde de joinforbundne stængler med podning tape eller en streng til at sikre bond. Anvende podning voks eller podning maling til at forsegle fælles.

Side transplantat

Side graft omtales også som en "finer" transplantat og er almindeligt anvendt til at pode nåletræer eller Rhododendron, som ellers vanskeligt at rod. Gøre cut skrå, hvor du indsætter stilken, samme størrelse eller lidt mindre end roden stammen. Forberede roden stammen på forhånd for at sikre, at det har været hvilende i en fuld sæson før du graft det. Stilken kræver en splint, skåret fra siden, så at skære slutningen af scion ligger flush imod det; Fastgør først med podning streng og derefter en belægning af podning voks.

Kløft transplantat

Ved hjælp af metoden kløft graft, gøre et hak, eller kløft, i toppen af vigtigste stammer modtager scion. Du udføre normalt graften i løbet af vinteren eller det tidlige forår, så de joinforbundne stængler er stadig i en hvilende fase. Scion skal have et par veletablerede knopper, helst i mindst tre. Som med de andre podning metoder, skal du sikre transplantat med podning voks eller podning maling.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com