Er det sikkert at presset vaske en kælder?

February 13

Er det sikkert at presset vaske en kælder?

Pres eller beføjelse vask er en effektiv måde at rense store overflader uden en masse af skrubbe. En højtryksrenser kan fjerne snavs, maling, olie eller fedt, der er fast eller encrusted på en overflade. Det fungerer bedst på ikke-porøse overflader som beton og fungerer godt i en konkret kælder. Det anbefales ikke som en rengøringsmidler løsning for en kælder med trævægge eller snavs gulve.

Forberedelse

Fjerne alle elementer fra kælderen før højtryksspuling det. En højtryksrenser sprays hårdt og vanddråber vil få på alt. Billeder skal tages og noget, der kan blive beskadiget af pres eller vand skal fjernes. Noget, der ikke kan flyttes, men skal beskyttes, kan indpakket i eller dækket med plastic og sikret med gaffatape. Check for et dræn i din kælder. Hvis der er én, Sørg for det er klart. Hvis der ikke er et dræn i kælderen, genoverveje ved hjælp af en højtryksrenser til at rense den. Du skal bruge en masse håndklæder, klude eller en butik vakuum til at rense vandet.

Vaskemaskine i kælder

Leje en højtryksrenser med den mindste mængde af pres, der er nødvendige for at gøre arbejdet. Pres skiver kommer i størrelser fra 1,200 pounds per square (psi) tommer til 3,000 psi. En 1.200 til 1.500 psi skive er sikkert for de fleste kælderen rengøring projekter. En stærkere en bør anvendes af en person med erfaring med at bruge en højtryksrenser. Bland vaskemiddel i din skive som anbefalet af fabrikanten og spray dine kældervægge, startende fra omkring tre fødder væk. Arbejd din vej tættere som du får mere trygge ved at bruge den.

Tips

Praksis ved hjælp af højtryksrenser udenfor på en væg eller fortovet inden det inde. Den ekstremt høje tryk kan være overraskende først og tager nogle at vænne sig til. Praksis ved hjælp af forskellige vinkel tips så godt. Det er bedst at afgøre hvilke tip vil fungere bedst i din kælder før du bruger vaskemaskinen inde.

Advarsler

Peg aldrig en højtryksrenser på nogen, da det kan forårsage skade. Bære beskyttelsesbriller for at beskytte dig selv mod sprøjt vand. Sørg for at alle stikkontakter og alle andre enheder i din kælder er dækket eller unplugged. Mens det ikke er sandsynligt, at du vil bryde et vindue med en højtryksrenser, er det helt muligt, så dækker et vindue eller er klar over det og opholder sig væk fra det stærkt anbefales. Sprøjtning et vindue kan også køre vand ind i den ramme, som kan forårsage meldug og skimmel at avle senere.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com