Skal du bruge kalium på Knock Out roser?

February 14

Knock Out rose er et andet navn for radrazz. Dette er en konstant blomstrende, populær busk, der bærer 3 ½-tommer cherry røde blomster med fem-11 kronblade. Efter busken er veletablerede, er det hårdføre, lav vedligeholdelse anlæg, der er meget tolerante over for kulde, varme, tørke og fugtighed. Det vokser også godt i skygge. Knock Out roser skal være befrugtet med alle tre hovednæringsstoffer: nitrogen, fosfor og kalium.

Betydningen af gødning

Knock Out roser skal forsynes med de tre primære næringsstoffer, hvis de skal forblive robust og sund. De har brug for en konstant tilførsel af kvælstof, da dette er konstant vasket væk fra rødderne af vanding. Kvælstof fører til grøn vækst og stærk Stokke. For meget kvælstof er imidlertid ikke godt, fordi det vil producere en frodig vækst med lille blomstrer. En mangel på kvælstof vil føre til gule blade, mangel på ny vækst og bleg blomstrer. Fosfor er afgørende, fordi den fører til stærke rødder og rigelige blomster. Mangel fosfor vil føre til kedelig blomster og faldende blade. Kalium er vigtigt for kraftig vækst. Kaliummangel forårsager gule bladrande, fattige blomstre og bud udvikling og svage stængler. Kalium er også vigtigt for at regulere den samlede metabolisme af roser og øge deres modstandskraft over for sygdomme.

Anbefalede gødning

De ernæringsmæssige krav af Knock Out roser ligner andre blomstrende buske, og de vokser bedst med gødning, der indeholder kvælstof, fosfor og kalium i omtrentlige forhold mellem 1:2:1, 1:2:2 eller 2:3:1. Den lidt lavere mængde af nitrogen hjælper med at holde busken fra producerer for meget frodige blade mens dæmpning vækst af blomster. Du nødt til at befrugte roser hyppigere end andre blomster. Hvis du bruger flydende gødning, skal du anvende det to gange om måneden. Spreder, kunstgødning bør anvendes mindst en gang om måneden. Befrugte især efter beskæring, når de producerer deres første blomstrer og et par måneder før efteråret frost. PH i jord skal også overvåges for roser; den optimale pH er 6,5.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com