Hus reparation Tips

June 28

Hus reparation Tips

Hjem reparation kan køre farveskala fra maleri over hvad ligner alligator hud til fastsættelse af en fejl i aluminium sidespor. Pakning et par tips indeni din toolbelt sammen med sådanne afgørende stykker udstyr som en boremaskine og rundsav er en god måde at holde ned tid brugt reparation. At lære af andres fejltagelser og give agt på råd fra dem, der har gået før du vil gøre dit hjem reparation opleve så meget mindre frustrerende.

Skære mursten

Hjem reparation kan ofte betyde skære klodser til at passe i en gærdet eller sideløbende med et svagt led i en ydervæg. Skære klodser til en nøjagtig størrelse er bedst opnås med et værktøj kaldet brickset. Det er let at bruge, skal du sørge for at bære beskyttelsesbriller til at beskytte mod risikoen for at få et stykke af flyvende mursten i øjet.

Hjemmelavet niveau

Du kan ikke altid har en handy niveau når du laver hjem reparation job, men hvis du har en marmor, kan du oprette dit eget niveau, der vil holde dig fra reparationer, der er off mærket. Placer en 3/4-inch bord på tværs af lige overfladen og sætte marmor på det. Hvis marmor ruller, er overfladen bestemt ikke perfekt niveau.

Drywall sømme

Reparation drywall i sidste ende betyder gulvafslibning sømmene. Dæmpning drywall sømme med et vådt håndklæde eller endda en svamp tillader dig at glatte over sømme med meget mindre rod, således at de ikke er så mærkbar. Hvis sømmene er stadig synlige, bør det tage kun en lille mængde af slibning for at arbejde det ned.

Maksimere skruetrækker potentiale

Du kan maksimere drivende potentialet i en skruetrækker ved tilskæring åben en tennisbold og fastgørelse det over håndtaget. Bolden giver mere udnytte så du kan arbejde i ekstra drejning magt, og det også tager meget af stamme fra din hånd.

Resizing døråbning

Nogle reparationer blive nødvendige, når du flytter ind i et hus og begynde at forsyne det med mere omfattende emner. Du skal muligvis ændre størrelsen på åbningen af en døråbning for at passe apparater eller møbler igennem den. Erstatte enhver indvendige døre, der ikke svinger åben nok til at give nem adgang til sådanne elementer med en dør, der kan løftes fra sine hængsler og rehinged med lidt besvær.

Forhindre Peeling Paint

Installere luft ventilationsaabninger på toppen og bunden af udvendige flader kan hjælpe med at forhindre fugt fra gennemtrængende dit hus sidespor. Denne form for fugt er en primær årsag til malingen begynder at skrælle fra træ sidespor efter flere år. Et par små, runde og louvered ventilationskanaler indsat i hullerne kede ind i træbeklædningen kan hjælpe med at sætte for et par år behovet for en anden frakke af maling.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com