Hvilken størrelse af en kedel har jeg brug for en 1.400-Square-Foot House?

February 15

Mere end halvdelen af varme- og kølesystemer i amerikanske husholdninger, såsom kedler, ikke er dimensioneret korrekt, rapporterer amerikanske Department of Energy's Energy Star hjemmeside. Hvis du søger at købe en ny kedel, eller erstatte en eksisterende ordre, er at vælge den korrekte størrelse vigtigt at undgå højere omkostninger, drift og vedligeholdelse.

Identifikation

Ovnen størrelse måles i britiske termiske enheder. Mængden af energi, der forbruges af ovnen, når den kører er input Btu, og effektivitetsniveau af ovnen bestemmer dens output Btu. Når du vælger den rigtige størrelse af ovn til en 1.400-square foot hjem, skal du basere dit valg på output Btu.

Betydning

Energy Star bemærker, at den mest almindelige dimensionering fejl med hensyn til varmesystemer oversizing. I tilfælde af en kedel, kan oversizing resultere i store temperatur udsving i hjemmet. En overdimensioneret kedel vil "kort cyklus," hvilket betyder, at det viser og slukkes alt for ofte. Omvendt, en undermålere kedel vil køre alt for ofte og kan ikke opvarme dit hjem tilstrækkeligt om vinteren.

Dimensionering metoder

Du har flere måder til at beregne den korrekte kedel størrelse til dit 1.400-square-foot hjem. Disse omfatter, ved hjælp af en online kedel Btu regnemaskine, der anmoder om oplysninger om et hjems størrelse, alder og placering til at bestemme den ideelle størrelse. Energy Star noter på sin hjemmeside, at når at få et professionelt skøn, skal du sikre dig kontrahenten bruger Manual Jørgensen, som er den anbefalede dimensionering metode i den amerikanske håndbog J tager flere faktorer i betragtning, herunder antallet af vinduer, byggematerialer og rum størrelser.

Overvejelser

Energy Star hedder det, at mange boligejere vil simpelthen se på Btu output af deres eksisterende kedel enhed når du køber en erstatning. Dog Energy Star advarer om, at dette er en upålidelig måde at beregne kedel størrelse, fordi der er flere andre "vigtige faktorer" til at overveje. Disse omfatter antallet af ombordværende i dit hjem og type af belysning og apparater i dit hjem. Hvis du har en entreprenør, forberede et estimat, bemærker Energy Star, at han skulle give dig med en skriftlig rapport og garanti efter endt sine beregninger.

Størrelser

Mens faktorer såsom hjem størrelse og alder vil spille en rolle ved fastsættelsen korrekte kedel størrelse, kan ved hjælp af en Btu lommeregner give dig en idé om, hvad størrelse kedel er nødvendig for en 1.400-square-foot hjem. Størrelsen kan også varierer afhængigt af placering. For eksempel, en 40-årige, 1.400-square-foot hjem i Philadelphia, Pennsylvania, der bruger baseboard varme behov en kedel med 69,300 Btu. Til sammenligning, en bolig af samme størrelse og alder i Charleston, South Carolina, brug for en kedel med 53,900 Btu.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com