Kan anvendes solide dæk pletter Over eksisterende pletten?

February 15

Mens semi-transparent dæk pletter ser attraktive på nye pyntede, en ældre dæk kan drage fordel af den ekstra beskyttelse af en dækkende farve bejdse. Dækkende farve pletter vil fremhæve den skønhed og tekstur af naturlige træ mens der langsigtet beskyttelse mod direkte sollys, silende regn, is og sne, og den lejlighedsvise spildt øl. Anvende pletten over en halvgennemsigtig pletten er ofte en let smerte-fri proces.

Hvordan semi-gennemsigtige pletter arbejde

Semi-transparent oliebaserede pletter indeholder olie, pigment og opløsningsmidler. Denne kombination af ingredienser gør det muligt for pletten til at trænge dybt ind i træet og beskytter det mod sol ultraviolet eller UV, stråler og vand infiltration. Over tid, UV vil nedbryde den kemiske struktur af pletten og udendørs eksponering vil forårsage træet at tørre ud og begynde at vise overflade revner i retning af dens korn mønster.

Hvordan dækkende farve dæk pletter arbejde

Dækkende farve pletter er hovedsagelig en pletten/maling hybrid. Ligesom andre pletter, de trænger ind i et træ overflade og normalt kommer i nuancer af brunt, tan eller grå. Som en maling, en dækkende farve bejdse funktioner ingredienser, at skjule den substrat naturlige farvevarianter med en ensartet farve af sin egen. I modsætning til maling danner dækkende farve pletter ikke en film på overfladen, hvilket ville skjule træets naturlige tekstur.

Anvende en dækkende farve bejdse

De fleste producenter anbefaler anvende dækkende farve pletter over en ren overflade ved hjælp af pensel, rulle eller sprøjte. Ideel overflade prep kan indebære anvendelse et dæk stripping kemiske til træ ved hjælp af en pumpe sprøjte og følge op med et pres skive behandling. Når den pyntede tømmer tørrer helt, vil det være klar til dækkende farve pletten.

Når du kan bøje reglerne

Stripping kan ikke faktisk være nødvendigt, hvis den forudgående jakke af pletten er allerede brudt af udvidet eksponering for elementerne. Hvis den eksisterende pelsen er en halvgennemsigtig pletten, for eksempel, er dens forventede levetid typisk tre år på vandrette flader. Efter tid, vil dækkende farve pletten sandsynligvis have nogen problemer med at overholde dæk, selv hvis eksisterende pletten ikke er fjernet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com