Den bedste måde at rense kalksten trin

February 15

Natursten, herunder kalksten, berige dit hjem landskab med elegance og subtile variationer i patina, men de kan være vanskelige at rengøre. Da skrappe rengøringsmidler vil spise gennem porøse kalksten, inkorporerer den bedste rensning oparbejde blid men effektiv rengøringsmidler.

Forberedelse

Feje din kalksten trin for at fjerne snavs og sand, at få dem som debris-fri som muligt. For at forenkle rengøring, tørre op spild når de sker, før de suge ind i stenen. Hvis de lægges i blød i, kan de plette kalksten.

Advarsler

For at beskytte din kalksten trin, undgå rense med eddike, citron eller andre syrer. Holde sig væk fra slibende rengøringsmidler, der kan svække sten. Verden ordet dækker Association anbefaler Castilien sæbe eller en lignende mild sæbe til rengøring kalksten.

Proces

Når du har fejet trappen, forberede en spand 1 gallon varmt vand og 1 tbsp. Castilla sæbe. Moppe kalksten skridt med denne blanding til at rense dem og derefter vende tilbage til trin med en tør moppe til sop op ekstra væske og undgå striber som trapper tørt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com