Hvad er erstatninger for Ephedra?

February 15

Ephedra eller Ephedra sinica, er en plante findes i det sydlige Europa og Nordamerika samt dele af Sydamerika og Nordafrika. Denne plante kaldes ma huang i traditionel kinesisk medicin, hvor det bruges til behandling af astma, høfeber og forkølelse. Denne plante indeholder stimulanser som snøre blodkarrene og øge hjertefrekvens og blodtryk. På grund af disse virkninger, der kan forårsage død i nogle mennesker, den amerikanske Food and Drug Administration forbudt ephedra i 2004.

Bitter Orange

Bitter orange skræl bruges ofte i naturlægemidler kost narkotika og appetit suppressants. En undersøgelse udført på University of California San Francisco viser, bitter orange peel også øger puls, men ikke så meget som en tilsvarende dosis af ephedra. Men når de kombineres med koffein, stigning i puls og blodtryk er meget højere. I modsætning til ephedra synes bitter orange ikke at forårsage fidgeting og nervøsitet. Som med ephedra, bør ældre mennesker, personer med dårligt hjerte-kar-helbred og personer med hjerte betingelser undgå at tage bitter orange kosttilskud.

Land Katost

Dette medlem af katostfamilien kaldes ofte flannel ukrudt, bala, eller af dens videnskabelige navn: Sida cordifolia. Det er hjemmehørende i Indien, men kan findes i Nordamerika, Afrika, Australien og Polynesien. Land Katost indeholder efedrin, en af de store alkaloider i ephedra. Ligesom ephedra bruges land mallow ofte i vægt-tab behandlinger. Det er også en traditionel ingrediens i ayurvedisk medicin, hvor det bruges til behandling af luftvejssygdomme. Denne urt efedrin indhold skaber lignende sikkerhed bekymringer som ephedra, og urten bør aldrig anvendes med koffein eller af folk med angst eller hjertelidelser.

Guarana

Guarana er en klatring plante relateret til ahorn træer og hjemmehørende i Amazonas. Det indeholder en høj koncentration af koffein, små mængder af theobromin (et stof, der også findes i chokolade) og theophyllin, en muskel-afslappende stof relateret til koffein. Efter FDA forbud mod ephedra, guarana blev en almindelig ingrediens i energidrikke og vægttab supplerer. Det virker som en stimulans og appetit suppressant, men kan være farligt for mennesker med hjertesygdomme, forhøjet blodtryk, angst eller nyresygdom.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com