I jorden swimmingpool landskab idéer

February 16

En i-jorden pool giver en form for friluftsliv på et hjem. Rummet omkring swimmingpoolen har stort potentiale i at levere en spot for hosting barbecue til et område for en afslappende oase blandt tropiske planter og blomster. Brug din personlige smag og stil, når designe, landskabspleje omkring din i-ground swimming pool.

Swimmingpool pumper/udstyr

Enhver i jorden swimmingpool kræver grimme funktioner som swimmingpool pumper og vedligeholdelsesudstyr. Brug din landskabsarkitektoniske for at camouflere disse objekter. Plantning høje hække eller pyntegræsser omkring pumpen eller bygge en mursten eller sten væg, der smelter sammen med din pool begge fungerer godt.

Vand funktioner

Tilføje yderligere vand funktioner til din pool kan spille en rolle i landskabspleje. Hvis du planlægger at sidde udenfor og nyde lyden af rindende vand, tilføje et springvand siden eller inde i poolen. Vandfald, birdbaths og frøen damme kan også arbejde som vand funktioner omkring en swimmingpool.

Blandet landskabspleje

Formål at blande landskabspleje omkring din i-jorden pool med område omkring dit hjem. Bruge farver og teksturer, der passer til den stil og findes i andre dele af din værftet for kontinuitet.

Pool fægtning

En afgørende sikkerhedsforanstaltning af en i-jorden pool er et hegn. Mange områder kræver denne landskabspleje element og har specifikke forordninger. Spørg din lokale regering før du installerer eventuelle hegn. Det er stadig muligt at have en attraktiv og stilfulde hegn, der passer til kravene. Smedejern tilføjer en sofistikeret element til den landskab hvor træ kan tilføje en rustik føler.

Landskabspleje Inspiration

Se på billeder af forskellige udendørs swimmingpools for landskab idéer, der passer til din stil. Billeder behøver ikke nødvendigvis at være hjem pools. Du kan hente inspiration fra store resort swimmingpools eller fancy hoteller og indarbejde disse elementer i din egen pool landskabspleje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com