Hvornår bør jeg begynde at fodre min Knock Out roser?

February 16

Roser har et ry for at være kræsen planter, men den seneste Knock Out serie af busk roser er alt andet end temperamentsfuld. Disse let at vokse roses er skadedyr - og sygdomsresistente. De vokser godt i gennemsnitlig havejord og blomst rigeligt med så lidt som seks timers direkte sollys dagligt. Knock Out roser behøver kun én eller to fodringer om året for at belønne dig med en sæson værd af blomster.

Omkring Knock Out roser

Udviklet til deres sygdomsresistens og lethed af pleje, er Knock Out roser mellemstore busk roser, der blomstrer i gentagne flushes fra sent forår indtil frost. Oprindeligt tilbydes kun i rød, kommer disse enkelt eller dobbelt roser nu i mange andre farver, herunder pink, gul og bi-farve. Buske vokse 4 til 5 fod høj og 4 fod bred, afhængig af sort. De er selvrensende og nødt ikke deadheading. Knock Out roser kan beskæres til form eller størrelse når nødvendigt, da de blomstre på nyt træ. Kun den gule solrige Knock Out rose er duftende. Knock Out roser er hårdfør i hele USA Department of Agriculture plante zoner 5-9.

At vælge en gødning

Conard-Pyle, det selskab, der udvikler Knock Out roser i forening med rose opdrætter Bill Radner, anbefaler at bruge enten en all-purpose, afbalanceret haven gødning, eller en specielt formuleret til roser. Altid Følg pakke retninger omhyggeligt for det korrekte beløb af produkt at bruge--mere er ikke bedre.

Hvordan til at befrugte

Når du bruger en granuleret gødning, den korrekte mængde jævnt fordelt over rodzonen af rose busk. Begynder 3 til 4 inches væk fra kronen af busk og dækker et område 1.5 til to gange så bred som rose's bredde. For eksempel, for moden, 4-mund-wide Knock Out roser dækker rodzonen et område 6 til 8 fod over. Vand området godt flytte gødning ned til rødderne. Hvis du bruger en flydende gødning, hæld løsningen jævnt over samme område. Aldrig anvende gødning på tør jord, fordi du risikerer ætsninger at rose's rodsystem. Vand busk godt dagen før du kommer til at befrugte, hvis nødvendigt.

Når at befrugte

Knock Out rose udviklere Conard-Pyle anbefaler ikke befrugtende nyligt plantet buske, indtil de har etableret sig og været igennem en blomstrende cyklus. Veletablerede Knock Out roser bør være befrugtet efter årets første flush af blomstringen. Knock Out roser er lys foderautomater og behøver kun en anvendelse af gødning pr. år gennem det meste af deres sortiment, men inden længe-sæsonen den dybe syd, anbefaler Louisiana State University Extension Service fodre dem to gange årligt, en gang i februar og igen i August.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com