Navnene på indianske planter

February 16

Navnene på indianske planter

At vide, hvordan du bruger de naturlige og vedvarende ressourcer af jorden indfanger et vigtigt aspekt i vejen for livet af mange indianske nationer. Nogle af de mest nyttige indianske planter er stadig almindeligt anvendt i dag for at fremme sundhed og helbredelse, naturligvis. Traditionel indiansk uddannelse for Sådan bruges disse planter udviklet en arbejds- og praktisk viden om deres efficacies og begrænsninger. Nogle af disse nyttige indiansk planter findes i urt form til nem brug som te, bulk urter og ekstrakter.

Gyldne segl (Hydrastis canadensis)

En hæfteklamme blandt Cherokee nation, gyldne segl vifte af anvendelser spillede en vigtig rolle i at bevare sundhed. Dens antibiotiske egenskaber fremme helbredelse fra øvre luftvejsinfektioner, mave ubehag og som en aktuel agent det renser huden, udslæt og sår. Når det tages internt, gyldne segl hjælper med at afbalancere eller regulere menstruation, lette postnatal blødning, regulere insulin og blodsukker niveauer hos diabetikere, mindske hævelse og give kroppen, systemiske støtte, som anført af Alpha Omega Labs. Gyldne segl bruges også til farvestoffer på grund af dens pulserende gul rod farve.

Nogle almindelige navne: gul indiske maling, indiske Dye, Eyebalm, Yellowroot og indiske gurkemeje.

Echinacea (Echinacea angustifolia L.)

De pulserende pink eller lilla kronblade af Echinacea blomster tilføje stænk af farve til dekorative landskaber. Ikke kun værdsat for sine ser, gjort Echinaceas antibiotiske egenskaber det til et valg til behandling af infektioner, bid og sår. Dens egenskaber øger immunitet, lindrer betændelse og støtter fordøjelsen.

De kegle-formet arrangementer af sin seeding center fortjent det navnet "rød solhat." Andre navne omfatter rød solsikke, Sampson rod og hellige plante.

Sort Cohosh (Cimicifuga racemosa)

Sort cohosh, en flerårig plante hjemmehørende i den østlige del af Nordamerika, vokser fem fod i højden. Det producerer hvide blomster i foråret, og dets jordstængler er brugt til medicinske formål. Indianske kvinder brugte sort cohosh, fremme menstruation sundhed og regulere de fysiske og psykologiske virkninger af overgangsalderen.

Efter indiansk Botanics omfatter klinisk behandling med sort cohosh smertebehandling, overbelastning, gigt og iskias. Black cohosh er ikke sikkert for gravide og ammende kvinder uden opsyn af en sundhedsmedarbejder. Konsultere din læge eller sygeplejerske, før at tage sort cohosh, især ved tilstedeværelse af alle eksisterende medicinske tilstande.

Bloodroot (Sanguinaria canadensis L.)

Ud af North America's østlige woodlands opstod bloodroot wildflower. En tidlig flerårig bloomer, planten vokser 10 inches i højden og har en jordstængler rodsystem, når cut åbner har en rød kerne, der ligner blod. Dette er, hvordan det får sit navn "bloodroot."

Mange indianske nationer anvendes bloodroot til behandling af hudlidelser, herunder svampeinfektioner og vorter, men helsekosteksperter betragter bloodroot også giftige at tage internt, som anført af forskningsassistenter på NC State University. Bloodroot er også et naturligt farvestof.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com