Hvad kan fjerne håndskrift fra gulve?

February 16

Hvad kan fjerne håndskrift fra gulve?

Når våde blæk spild eller kuglepen blæk mærker ske på gulve, pletter skiller sig ud som en himmelråbende beacon. Bevægeligheden på våde blæk tillader pletten til permeat tæppe og endda træ eller vinyl gulvbelægning, gør det svært at fjerne med almindelig aftørring. Våd blæk eller kuglepen blæk kræver en sure komponent til at opløse de prangende pletter.

Tæppe

Når blæk spild på gulvtæppet, drikke fibrene i væske, absorbere det hurtigt. Den første handlingsplan er at DUP pletten uden gnide det dybere ind i tæppet. Duppes med hvidt papirhåndklæder, forsigtigt duppe på pletten. Efter blækket stopper overførsel til papirhåndklæder, hæld sprit på et rent stykke køkkenrulle og begynde at duppe det over på de resterende blæk. Skyl område med våde klude efter at fjerne alle blækket, og tørre løber ved at skubbe rene håndklæder i det våde område.

Trægulve

Hvis blækket er forblevet på trægulve i en periode, kan det have arbejdet gennem finish. Tør blækket fra trægulv med papirservietter. Fugt en nylon skrubber med mineralske spiritus og forsigtigt krat enhver resterende blæk, der har absorberet i træ. Efter fjerner blæk pletten, tør mineral ånderne fra træ med en fugtig klud og tør med en ren klud. Spray en træ finish over berørte område for at genoprette glans og beskyttelse til gulvet. Tør overskydende træ finish fra gulvet med en ren klud.

Vinylgulve

Fjerne blækket fra vinyl gulvbelægning med en våd klud. Hvis blækket er trængt ind i vinyl, brug 1 tsk af terpentin en klud til at rense det fra gulvet. For stædig blæk pletter, forsigtigt gnide pletten med en nylon skrubber fugtet med terpentin for at løsne det fra vinyl. Ren gulvet med sæbe og vand efter fjernelse af blæk.

Advarsler

Blæk kan blive en permanent pletten på alle typer af gulve, hvis venstre for længe, så fjerne det så hurtigt som muligt. Læs dit gulv fabrikantens anvisninger på hvilke former for rengøringsmidler til brug for blæk pletter som visse kemikalier kan beskadige gulve såsom hårdttræ. Brug de korrekte rengøringsmidler for hver etage til at fjerne genstridige blæk pletter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com