Hvorfor er min Air handleren utæt vand på gulvet?

February 16

Hvorfor er min Air handleren utæt vand på gulvet?

En luft handler, der er utæt vand på gulvet kan være resultatet af et par spørgsmål. Vand produceres som et biprodukt af kølesystemet og typisk løber væk fra huset gennem en slange eller rør. En fejl overalt i dette system kan medføre en luft handler til ikke disponere over vandet ordentligt og resultere i vand fyldt på gulvet. Der er et par fælles problemstillinger.

Kondens

Alle vand findes i aircondition-systemet har stammede fra akkumulerede kondens. En klimaanlægget køler ved at blæse varm indendørs luft på tværs af kold Freon spoler. Disse coils svede"" fugtighed i luften, ligesom et koldt glas vand sweats i et varmt rum. Den mere fugtighed i luften, de mere kondens former. Denne kondens derefter drypper i en gryde. Det derefter afløb fra panden ved hjælp af en længde af PVC-rør eller slange som lossepladser uden for dit hjem.

Funktionssvigt kondens Pan

En fælles kilde til vand problemer i luften handleren er et funktionssvigt kondens pan. Pan er en delikat mekanisme og kan nemt blive forstyrret af arbejdet omkring air handleren eller ulige bump eller skubbe til enheden. Mest central aircondition luft handlere har brugeren brugbar kondens pander, så se i manualen og Fjern dækslet på siden af handleren. Undersøge pan og sikre, at det ikke er bøjet eller vippes på en måde, der forårsager overløb.

Tilstoppede kondens afløb

Afløb i kondens pan kan blive tilstoppet. Dette sker normalt, hvis enheden ikke har været repareret i lang tid, eller hvis du har kørt din air conditioner uden filter i nogen nævneværdig tid. Undersøge afløb i midten af gryden og bruge et lille stykke ledning eller en piberenser til ream ud de første par inches af afløbet. Hæld lidt vand i gryden og sikre, at det er dræning korrekt.

Funktionssvigt kondens Pipe

De rør, der bærer kondens fra panden til ydersiden af dit hjem kan bryde, knæk eller blot glide af fastgøring på luften handleren. Derudover kan fælde i røret, eller små albue, der holder vand og forhindrer luft og vand fra strømmer tilbage op i afløbet, snoet eller beskadiget. Inspicere længden af røret og fælden og sikre det fungerer korrekt og er ikke snoet eller anden måde beskadiget.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com