Kan du installere træ laminat på ujævnt betongulv?

February 16

Kan du installere træ laminat på ujævnt betongulv?

Konkrete subflooring er almindeligt anvendt i hjemmet bygning, og det er forholdsvis nemt at installere smukke gulve over betonen. Laminat gulve fås i mange former og finish, så du kan oprette en tilpassede udseende i hele dit hjem. Flydende laminatgulve, som tunge og not brædder, kræver gulve skal være plan eller bestyrelser vil ikke korrekt klikke sammen. At tage de ekstra trin til niveau din konkrete undergulvet hjælper med at holde laminatet finish med laminat produkter, glat og lige.

Er konkrete niveau?

Benytter en lang bringe i niveau, bør du være i stand til at afgøre, om dit konkrete subflooring er niveau i hele længden af rummet. Indstille niveauet på gulvet, og brug et målebånd til at måle højden fra gulvet til toppen af niveauet. Gentag hver 6 til 8 inches i hele længden af gulvet. Hvis alle målinger er inden for 3/16ths af en tomme af hinanden, er gulvet tilstrækkeligt niveau, ifølge eksperter på Lowes kreative ideer.

Oprette en selv overflade

Desværre er ikke alle konkrete undergulve niveau. Undlade at niveau undergulvet kan forårsage din laminat til at spænde og knæk. Bruge de målinger, du har optaget i det forrige trin til at hjælpe med at bestemme, hvilke områder af gulvet er for høj og der er for lavt. På områder med de højeste målinger, skal du bruge en konkret grinder til sand ud bump, at skabe en glat, plan betongulv. Steder hvor gulvet dips alt for lav, bruge en påfyldning agent til at oprette en plan overflade. Lowes kreative ideer anbefaler at bruge en cementbundne nivellering sammensatte. Hvert mærke er lidt anderledes, så Følg producentens anvisninger, du anvender produktet og lad det tørre helt, før du anvender laminat.

Konkrete fugt

Før du installerer laminat gulve, skal betongulve være rene og tørre ud over niveau. Snavs og snavs på overfladen af cement kan forårsage skader på laminat overlejringen. Hvis betonen ikke er tilstrækkelig tør, vil laminatet warp og boble. Mange hjem forbedring butikker sælger konkrete fugt kits, der tillader dig at bestemme fugtighed i betonen. Fugt niveau bør aldrig overstige 2,5 procent. Til beton gulve byder på gulvvarme, bør fugt niveau være under 1,5 procent, ifølge Laminat Gulvbelægning Guide.

Rengøring beton

Før rengøring beton, skal du vide, hvilken type af laminatgulve du installerer. Nogle laminater er limet ned, mens andre flyde over subflooring uden brug af lim. Bruge en konkret grinder til at fjerne olie, lim eller maling fra gulvet før limning ned laminat, så sweep og vakuum op snavs. Du behøver ikke at fjerne olie, lim eller maling til flydende laminat, selvom du bør feje gulvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com