Sådan reparation Cement tagsten med Permatex

February 17

Sådan reparation Cement tagsten med Permatex

Permatex er et mærke af fangere og lime, der anvendes i bilindustrien. Permatex har også en gren af industrielle-styrke klæbestoffer og patches udviklet til industriel brug. Disse bruges til reparation af cement tagsten og cement gulve. Dette mærke er Devcon, som sælger en hurtigt virkende konkrete reparation patch, der kan klæbe og reparere beton tagsten samt mange andre problemer, cement. Reparation beton tagsten, anvende programrettelsen på en varm solskinsdag med en klar vejrudsigt for de næste mange dage.

Instruktioner

•Sæt stigen mod væg i et robust og sikker placering. Ren de knækkede fliser med en kemisk renere og en blød børste til at fjerne snavs, fedt og forurenende stoffer fra fliserne. Skyl den renere rest med klart vand og tillade fliser til tørre natten over.

•Mix patch pulver med katalysator ved hjælp af et forhold på én til én. Hvis blandingen er for tyk, derefter tilsættes lidt mere væske. Omrøres grundigt indtil blandingen når sammenhængen i jordnøddesmør. Arbejde hurtigt, som blandingen begynder at hærde i ca 15 minutter.

•Tag på gummihandsker til at beskytte hænder fra patch materiale. Anvende reparation patch til knækkede fliser med en murske. Tryk på den knækkede stykker sammen og holde på plads i et minut, eller indtil de holder sammen som lim. Erstatte eventuelle manglende cement stykker med et lag af programrettelsen anvendes med en murske. Bruge murske, at udjævne eventuelle ru områder af cement og tilføje forme til at matche den tekstur og form af de oprindelige fliser.

•Tillad patch til at helbrede i 60 minutter før du rører tagsten. En fuld helbredelse tager 24 timer. Tillad ikke regn eller vægt til at hvile på den reparerede cement fliser i 24 timer for at sikre, at programrettelsen er fuldt hærdet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com