Vindue behandling ideer til en Bachelor

February 17

Ingen dikkedarer, ingen blomster, ingen husdyr? Intet problem. Måde en lejlighed eller hjem ser siger meget om dens ejer, og de fleste fyre skrige ikke alene kniplinger. At vælge store vindue behandlinger giver en mands plads nogle stil og skjuler bachelor livsstilen fra nysgerrige naboer. Her er nogle store design idéer, der er nemme at installere og vil se godt ud i mange år fremover.

Kom godt i gang

Måle vinduerne i rummet du arbejder på. Først måle en bredde på hvert vindue, og derefter længden fra toppen af vinduet til vindueskarmen. Skriv ned måling i inches, såsom 27 i. (bredde) x 64 i. (højde). Hvis vinduerne er lige ved siden af hinanden, også måle bredden af kabinettet for hele vinduet. Tilføje et par ekstra inches til installation af hardware på begge sider af vinduet casing.

Hvad er en romersk skygge?

Før at fare vild i verden af Flammernes læg og kvaster, der et par grundlæggende stilarter af vindue behandlinger at vide om. Blinds: Glem den typiske hvid vinyl lameller eller lodret hængende blinds i 80 's. Dagens blinds kommer i materialer som aluminium eller færdige eg. Fordelen ved tyk tremme blinds er at træ eller metal toner er neutral og kan komplimentere ethvert rum. Både lav vedligeholdelse og nem at installere, blinds er en fantastisk polterabend indstilling. Nuancer: Nuancer kommer i en række farver og tekstiler. Stilarter såsom romerske nuancer træk op og hænge som blinds, men er generelt lavet af blødere stoffer som bomuld, twill eller silke. Lige, rene linjer kan se maskuline mens stadig indarbejde blødere stoffer. Gardiner: Gardiner hænge fra en stang den fulde længde af vinduet eller på gulvet. For at åbne, er de trukket til siderne af vinduet med tiebacks. De er ideelle til udfordrende windows eller at skabe et brændpunkt (måske trække fokus væk fra de beskidte vasketøj på gulvet). Valenser: En valence går langs toppen af vinduesrammen, og kan kombineres med enhver anden vindue behandlinger såsom gardiner eller persienner. Der er mange forskellige stilarter og typer, og de er ofte brugt i køkkener hvor hængende gardiner kunne være en brandfare.

Mand-Friendly Shopping

Hvis du gennemgår stof farveprøver og dekorative gardinstænger ikke lyder sjov, kan shopping for blinds eller nuancer nemt gøres online. Discount websites såsom Overstock.com eller Target.com tilbyder et stort udvalg af behandlinger til fantastiske priser. Usikker på hvad farve til at vælge? Picking et naturligt træ eller stof i en off-white skygge vil komplimentere ethvert rum. Valg af en dristigere farver, der matcher den nuværende sofa eller tæppe hjælper binder rummet sammen og give en mere færdigt look, men måske skal udskiftes hvis møblerne ændres. Sørg for at købe den rigtige størrelse for en perfekt pasform. Gardiner eller Valenser bør købes i butikken. Stof ser ikke altid det samme online. Mål, IKEA eller Bed, Bath & Beyond er mand-venlige butikker at kigge efter overkommelige muligheder. Glem ikke at udvælge en gardinstang.

Installation Tips

Har en blyant, målebånd, bore med skruetrækker bits og niveau på side. Nogle gange gamle vindue tarme er skæv eller ujævne, så dobbelt tjek dette før bore huller. Brug altid skrue ankre (findes i enhver hardware butik) at sikre gardin stang hardware. Gardinet bør dække et par inches forbi vinduet kabinettet på begge sider, så måle en god placering for hardware. For at gøre vinduerne vises større, hænge gardinstang 5 i. højere og 5 i. bredere end vinduet casing. Når du installerer blinds eller nuancer, er det lettest at trække skyggen åben før montering det.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com