Kan en skorsten bliver fyldt op med sne?

June 30

Kan en skorsten bliver fyldt op med sne?

Eje en bolig med en skorsten kræver rutinemæssig vedligeholdelse og rengøring, som mindsker chancerne for skorstenen bliver tilstoppet. Tilstoppede skorstene er potentielt farlige på grund af risikoen for kulilteforgiftning. Mens du kan bekymre dig om en oprustning af aske, bør du også bekymre sig om farerne ved en skorstenen er tilstoppet med sne.

Opgivet/forsømt egenskaber

Forladte eller oversete egenskaber er særligt udsatte for sne problemer. Sneen falder inde i skorstenen, men har ikke nogen varme, der smelter sneen og fjerner tilstoppe. Når du har en sæsonbestemt hjem, såsom en vinter tilbagetog, der kun bliver brugt et par gange om året, måske du har et tilstoppet skorsten. Problemerne forværres når du har andre vragrester tilstopning skorstenen. For eksempel, du kan have nedfaldne blade eller træet lemmer fanget i skorstenen, hvor sneen falder på og skaber en større træsko.

Hyppigt anvendte skorstene

Selv hvis du bor i en primære bopæl og ofte bruger skorstenen, du stadig står over for en risiko for en sne træsko. Ifølge bibliotek Thinkquest opstår problemet ofte, med skorstene i dårlig stand. Hvis din skorsten har en blokeret åbning, andre tilstoppet poster eller er ikke rutinemæssigt vedligeholdt, du er i risiko for at udvikle et problem med sne.

Advarsel

Enhver form for træsko i din skorsten sætter dig i risiko for kulilte problemer. Kulilte er en lugtfri gas, der kommer fra aske og murbrokker efterladt på skorstenen vægge af din brændende materiale. Når du rengør skorstenen regelmæssigt og feje sider af de indvendige vægge, fjerner du asken. Åbningen i toppen af skorstenen hjælper også med at skubbe nogle af aske ud af skorstenen, som mindsker risikoen for kulilteforgiftning. Hvis din skorsten har en træsko forårsaget af sne, stopper sne asken og andre rester fra spændende i skorstenen, hvilket øger farerne af kulilte.

Forebyggelse

Holde din skorsten i god stand, og Udfør en generel kontrol af området før første anvendelse af skorstenen i den nye sæson. Leje en professionel skorsten sweeper Rengør indersiden af skorstenen, kontroller for træsko og kigge efter nogen blokering eller beskadigelse af skorstenen. Bruge en Kulilte-detektor nær skorstenen, som holder styr på gas niveauer i rummet og angiver, hvornår disse niveauet stiger til et potentielt farlige niveau.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com