Sådan Paint Cement Porches

February 18

Sådan Paint Cement Porches

Maleri en cement våbenhus giver en farverig ændring fra ensformighed af beton, men for at gøre det med succes indebærer forberedelse cement før du anvender nogen primer eller maling. Beton har en porøs overflade og kræver snavs fjernelse og en grundig vask til at give en ren lærred til at male. Når rent, vælge enhver farve du ønsker at fikse op en kedelig konkret veranda.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby i den ene ende af veranda med en haveslange og sprøjte skidt og snavs fra verandaen ved hjælp af frem og tilbage bevægelser. Arbejd din vej fra den ene ende af våbenhuset til den anden. Til meget snavset porches, sprøjte flydende opvaskemiddel på tre steder på verandaen og skrub dem med en kost. Skyl sæben helt fra verandaen og lad det tørre.

•Sæt gamle plader på toppen af enhver løv omkring verandaen. Anvende primer starter på bagsiden eller i den ene ende af våbenhuset. Hæld primeren i en maling pan og anvende det til en maling rulle.

•Drej primer på beton. Arbejde dig vej på tværs af cement veranda, der dækker toppen af våbenhuset helt med primeren. Undgå boksning dig selv ind i et hjørne og arbejde hen imod et åbent område på verandaen. Anvende primer til cement eller beton blokke under og langs siderne af våbenhuset, hvis det ønskes. Brug en 4-tommer malerpensel for at anvende primer på disse områder. Tillad primer til tørre i en time.

•Pour maling i en maling gryde. Våd din roller med malingen og anvende det på samme måde som primeren. Hvis cement kræver en anden frakke, tillade den første frakke til tørre i en til to timer før du anvender andet. Gøre det muligt malingen til at tørre natten over før du placerer alle møbler på toppen af det.

Tips & advarsler

  • Bruge maling til cement eller beton.
  • Overveje forsegling dine cement verandaen før maleri Hvis Kondens danner på overfladen. Efter rengøring, spray en konkret fugemasse på toppen af cement, der dækker det jævnt. Lad det tørre før påføring af primer.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com