Sådan skal du tage gamle Wax Off Bruce gulve

February 18

Bruce fremstiller en bred vifte af trægulve og laminat produkter. En af selskabets produkter, Bruce Dura-Satin voks Finish gulve, bruger en pasta voks til at beskytte træet og holde det ser pæn gennem årene. Hvis dine gulve er mere end 10 år gamle, eller hvis en forkert form af voks blev brugt på gulvet, kan det være nødvendigt at fratage gulvene og re voks overflade. At fjerne voks er ikke vanskelig og bør ikke tage lang tid at fuldføre. Voks på gulvet igen umiddelbart efter stripping gulve for at beskytte træet mod skader.

Instruktioner

• Rengør gulvet af opsamlingsoverførsel det med mineralske spiritus. Brug ikke vand-baserede rengøringsmidler på Bruce hardwood gulve. Tillad den mineralske spiritus til tørre.

•Sand gulvet med en håndholdt sander og en bøde-sandkorn sandpapir. Dette vil fjerne alle eksisterende paste wax fra overfladen af gulvet og udsætter den nøgne træ nedenunder. Sand ikke ethvert område af gulvet i mere end ca. 10 sekunder eller du kunne give ordet til warp.

•Sweep op savsmuld med en kost. MOP gulvet med mineralske spiritus en gang mere. Give ordet til at tørre helt, før du anvender nye voks.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com