Dæk ideer med sten

February 18

Dæk ideer med sten

Træ dæk skabe ekstra boligareal til en brøkdel af omkostningerne ved en sten terrasse. Du kan få udseendet af naturlige sten på dine dæk ved at bruge det som en accent materiale. Siddekrog, tilbehør, havearbejde containere og arkitektoniske detaljer kan alle blive styrket med stone.

Arkitektoniske detaljer

Tilføj store sten stykker for at oprette eller fremhæve arkitektoniske detaljer. Gøre en buegang på indgang eller udgang af bunken af sten til at tilføje en grand element til design. Kolonner kan være lavet af stacking sten sammen. Hvis dine dæk er lavet af træ og er udvidet flere fod fra jorden, stable sten fliser ovenpå hinanden at ramme rundt om bunden og siderne af dækket.

Siddepladser

Sten kan bruges på flere måder at opnå siddepladser. Stable sten for at oprette en runde omkreds og indsætte planter eller et træ i midten. Gæsterne kan sidde på stenen mens struktur fungerer også som et dekorativt element i designet. Stable sten oven på hinanden flere fødder fra hinanden. Skrue en robust stykke af bestyrelsen til at forbinde sten for at danne en oprindelige sten bænk. Stablet asfaltudlæggere af dæk væg spejl design af en støttemur og giver samtidig nyttig siddepladser.

Plantageejere

Dit lokale Havecenter sandsynligvis har en stor mængde af sten plantageejere og containere. Sten plantageejere kan hus årlige blomster, og en stor sten urne kan tjene som et knudepunkt med flere arter af blomster. Altankasser kan også tilføjes ved siden af hvilken som helst Vinduer med udsigt over dækket. Sten kan danne et højbed til at holde en lille køkkenhave på toppen af dine dæk.

Vand-funktionen

Sten kan tilføje en rolig effekt, når det er koblet med vand. Placer en stor terra-cotta eller andre robust container i et fokusområde. Stable sten og river klipper i puljen. Slangesættet vil hjælpe vandet sive ned stenene og cirkel tilbage gennem vand-funktionen.

Køkken

Sten kan give en robust struktur omkring dit udekøkken. Bruge sten som fundament til at holde dine udendørs vasken eller rækkevidde. Du kan også bruge sten til at bygge omkring din grill grill til at give det en indbygget udseende.

Tilbehør

Sten tilbehør hjælpe størkne din design. De vil også rumme op godt mod elementerne. Placere en sten tabel i spisesalen på dine dæk. Flanke det med to sten bænke. Hvis du har en pergola, hænge en sten lysekrone fra det. En selvstændig sten pejs er et nice touch til kølige nætter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com