Skimmel fjernelse Guide

February 18

Skimmel fjernelse Guide

Mug er en svamp, der har tendens til at vokse i fugtige områder med lidt ventilation. Når mug sporer jord på en våd overflade, begynder de at reproducere og udbrede. En skimmel angreb kan sænke dit hjems værdi og i sidste ende ødelægge dine tæpper, tapet, væggene eller polstrede møbler.

Skimmel påvisning

Mold konstant flyder overalt i dit hjem. Det vil begynde at vokse, når det lander i et egnet område. Dette er et fugtigt sted med lidt lys og dårlig cirkulation. Denne viden vil hjælpe dig med at finde skimmelvækst i dit hjem. Se i crawlspaces, kældre, under tæpper og bag tapet. En mugne området typisk lugter muggen.

Forberedelse

Forberede område til lette skimmel fjernelse. Når du rengør skimmelsvamp du agiterer sporerne, og de kan nemt sprede sig til andre områder af dit hjem. Før du rengør det, lukke døre og vinduer, der åbnes til andre områder af dit hjem. Dette vil holde sporerne fra spredning. Åbne vinduer og døre uden at ventilere området.

Sikkerhed

Svampesporer kan få ned i lungerne og begynder at vokse der. Denne lunge infektion kan forårsage alvorlige, langvarige problemer. Undgå dette ved at bære en højeffektiv støvmaske, når du rengøring mold. Også sat på beskyttelsesbriller og handsker til at beskytte dine hænder fra den rengøringsmiddel.

Proces

Hvis du vil fjerne formen, spray det med et vaskemiddel, blegemiddel eller hvid eddike-baserede rengøring løsning. Lad det sidde i mindst 20 minutter inden jeg går over det. med en soft-strittede krat pensel. Skyl område med klart vand, og lad det tørre helt. Kaste væk alle papir håndklæder og værktøjer, du brugte til at sikre, at svampesporer ikke flytte til et andet område af dit hjem.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com