Hvordan man opbygger et konkret Footer

June 30

Konkrete sidefødder er bygget til at støtte forskellige typer af vægge, hjem fundament, støttemure og landskabspleje mure. Disse sidefødder er afgørende for den strukturelle integritet af hver af de vægge, der hviler på deres overflade. Årenes er metoder for installation blevet revideret og forenklet til også for at omfatte den gennemsnitlige gør-det-selv. Ikke desto mindre, kan du forvente at fuldføre installationen af konkrete sidefødder i en til to dage, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Dig sidefod skyttegrav 24 inches lang og 16 inches dyb. Fjerne jorden ved at løsne den med en pick økse og skovle det ud med en skovl. Mål bredde og dybde af sidefoden renden regelmæssigt for at sikre, at det er konsekvent. Lægge en 4-fods niveau langs bunden af sidefoden skyttegrav til niveau i jorden.

•Installer vandrette armeringsjern i bunden af sidefoden skyttegrav. Placer to kørsler af armeringsjern langs sidefod grøft på armeringsjern stole. Skære 24-tommer armeringsjern og placere dem på tværs af den vandrette armeringsjern 24 inches fra hinanden langs renden. Binde de cross barer til den vandrette armeringsjern bruger uafgjort wire.

•Klippe armeringsjern til 24-tommer længder. Drive armeringsjern lodret ind i sidefoden bunden ved hjælp af en hammer. Begynde i det ene hjørne, køre den første armeringsjern ned, således at den strækker sig 12 inches fra bunden af sidefoden skyttegrav. Placer den næste armeringsjern 24 inches væk og langs sidefoden, og køre den ned, indtil det er plan med den tidligere armeringsjern. Brug 4-fods hånd niveau til at henvise til hvert stykke med den foregående. Disse armeringsjern er referencepunkter for konkrete højder i sidefoden skyttegrav.

•Pour beton til toppen af de lodrette armeringsjern, ved hjælp af en hård rake for at sprede cement omkring i sidefoden skyttegrav. Pack beton med hårde raken, at lokalisere toppe af armeringsjern pins med rake tænder. Komplet sidefoden ved at udglatte betonen med et konkret murske, så beton tørre i 48 timer før du placerer vægt på overfladen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com